Güder, AK Parti Battalgazi Kadin Kollari Mahalle Baskanlariyla Bulustu

Güder, AK Parti Battalgazi Kadin Kollari Mahalle Baskanlariyla Bulustu

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, hayata geçirilen hizmet ve yatirimlari yerinde inceleyen AK Parti Battalgazi Kadin Kollari Mahalle Baskanlariyla çay sohbeti gerçeklestirdi.

AK Parti Battalgazi Kadin Kollari Mahalle Baskanlari, Battalgazi’ye hayata geçirilen hizmet ve yatirimlari yerinde inceledi. Mahalle Baskanlari, gezi sonunda Güder ile Orduzu Galip Demirel Çinar Park’ta çay sohbeti gerçeklesti. Teskilat mensuplarinin yogun katilimi ile gerçeklesen bulusmada kendisine yönetilen sorulari da cevaplayan Baskan Güder, hizmet askiyla çiktiklari bu kutlu yolda, “Millete hizmet yolunda durmak yok, yola devam mottosuyla hareket ediyoruz” dedi.



“Takdire sayan çalismalar yapilmis”

AK Parti Battalgazi Kadin Kollari Baskani Ebru Inanç yaptigi konusmada, “Bugün Battalgazi Belediyemizin yatirim ve hizmetlerini he beraber yerinde gördük. Hepimizin takdirini kazanan yatirimlar hayata geçirilmis. Hizmetlerinden dolayi Osman Güder baskanimiza tesekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandi.

“Hizmetleri sahada anlatmaliyiz”

Yapilan hizmet ve yatirimlarla Battalgazi’nin tercih edilen ilçeler arasinda yer aldigina dikkat çeken AK Parti Battalgazi Ilçe Baskani Basri Kahveci, “Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder, göreve geldigi günden itibaren ilçeyi güzellestiren ve gelistiren çalismalar gerçeklestiriyor. Yapilan bu hizmetler ile Battalgazi’miz tercih edilen ilçeler arasinda yer aliyor. Bizlerde teskilat mensuplari olarak yerinde gördügümüz bu hizmetleri sahada anlatmaliyiz. Bunlari anlatmazsak teskilat ruhu eksik kalir. AK Partimizin daha ileriye gitmesi için üzerimize düsen sorumluluk büyük” dedi.



“Baskanimizin hizmetleri büyük”

Kale Belediye Baskani Murat Koca ise, “Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder ile birlikte Battalgazi ilçemiz yeni bir çehreye kavustu. Yaptigi çalismalar ve hizmetler büyük. Her kesimden de büyük takdir topluyor. Hizmetlerinden dolayi kendisine tesekkürlerimizi sunuyoruz. Insallah 2023 yolunda hep beraber emin adimlarla zafere ulasacagiz” seklinde konustu.



“Iz birakan çalismalara imza attik”

Daha yasanabilir Battalgazi’yi güzel yarinlara hazirlama noktasinda derslerine iyi çalistiklarini vurgulayan Baskan Güder, “Öncelikle AK Parti teskilatinin kiymetli temsilcileri ve mahalle baskanlarimizla bir arada olmaktan duydugum mutlulugu ifade etmek istiyorum. AK Parti kökleri çok eskiye dayanan bir hareket. 2001 yilinda AK Parti’de yola çiktigimiz zaman hiçbir menfaat gözetmeden bu yola girdik. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in takdiri ve milletimizin teveccühü ile Battalgazi belediye baskanligi görevi bizlere verildi.

‘Ilçemize en iyi ve güzel hizmetleri sunmak bizim boynumuzun borcudur’ dedik ve bu kutlu yola çiktik. Ilçemizin sorunlarini biliyorduk ve dersimize iyi çalismistik. Ilçemizin önündeki engelleri bir bir ortadan kaldirdik, kaldirmaya da devam ediyoruz. Ilçemizde iz birakan çalismalara imza attik. Sunun özellikle bilinmesini istiyorum. Illere yapilan yatirimlari, bizler ilçemize kazandirdik. Bu yatirimlari yaparken de hiç bir zaman israf etmedik. Bu hizmet ve yatirimlarimizdaki amacimiz bölgemizdeki insanlarin yasam kalitesini, yasam konforunu yükseltmek için elimizden gelen hizmeti en iyi sekilde onlara sunmaktir. Bugün AK Parti teskilatimizin degerli mensuplari da bu iz birakan çalismalari yerinde gördü. Özellikle mahalle baskanlarimizin bu çalismalari çevrenizdekilere anlatmasi gerek. Battalgazi Belediyesi’nin kapilari ve hizmet alanlari tüm hemsehrilerimize sonuna kadar açiktir. Battalgazi’mize en iyi ve en güzel hizmetleri sunmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile