Gugulumdakiler Tiyatrosu Perdelerini Açıyor

Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu, yeni sezonda perdelerini "Elveda Alfredo" adlı tek perdelik oyunla açıyor.

Şükrü Üçüncü'nün yazdığı, Hüseyin Sabri Kurtuldu'nun yönettiği oyunda, Şükrü Üçüncü, Tamer Küçük, Kübra Genç, Mahmut Mutaf, Murat Küçük, Rüya Akgül, Asena Öztürk Parmak, Gözde Aydın Üçüncü, Ömer Arslan rol alıyor.

Oyunun konusu ise şöyle:

"Alfredo sanata ve özellikle tiyatroya rasyonel ve fakat bir o kadar da post modern yaklaşım sergileyen bir karakterdir. Bu yapı, ona inanan grup arkadaşları tarafından destek görünce daha da belirginleşir. Onlara göre sanat, artık geleneksel, sıkıcı ve monolog yapısının dışına çıkmak ve daha interaktif icra edilmek durumundadır. Bu inançla geleneksel sanat biçimine inanan toplum katmanları ve organizasyonlara direnmeye ve sanatsal sokak gösterileri yaparak taraftar toplamaya çalışırlar."

Oyun, 9 Kasım 2018 tarihinde saat 20.00'de Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde seyirciyle buluşacak.

Yıl sonuna kadar 9 Kasım, 23 Kasım, 7 Aralık, 18 Aralık tarihlerinde oynanacak oyunun biletleri Trabzon Sanatevi, Kalender Kafe ve Lokanta, Ra Kitapevi'nden temin edilebilecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile