Güiza kriz çıkardı

Güiza kriz çıkardı

Sezon açılışına gelmeyen, dün sabah da muayeneye katılmayan İspanyol golcü, akşamki idmana çıkmadı. Güiza'nın bu tavrı, gitmek istediğine yorumlandı. Bu konuda şimdi gözler Aykut Kocaman'da...

 


Sezon açılışına gelmeyen , dün sabah da muayeneye katılmayan İspanyol golcü , akşamki idmana çıkmadı . Güiza ' nın bu tavrı , gitmek istediğine yorumlandı . Bu konuda şimdi gözler Aykut Kocaman ' da . . .


Ve Fenerbahçe ' deki değişim başlıyor . Teknik direktörlüğe Aykut Kocaman ' ın getirilmesinden sonra takımda beklenen yenilenme iki yabancı oyuncuyla start alıyor . Kocaman ' ın isteği doğrultusunda Fenerbahçe ' ye geldiği günden bu yana bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen Daniel Güiza ile Deivid gönderilecek . Bu amaçla iki oyuncunun menajerleriyle hafta başına kadar masaya oturulacak ve kulüp bulmaları istenecek . Deivid ve Güiza ile yollarını ayıracak olan Fenerbahçe , bu futbolcuların yerine iki yabancı oyuncu alacak . Bu oyunculardan biri forvet , diğeri ise sağ kanat oyuncusu olacak .
ALEX ÜLKESİNE GİTTİ
Bu arada Kocaman yönetiminde yapılan ilk çalışmaya mazeret bildirmeksizin çıkmayan Güiza , dün sabahki antrenmana da gelmedi . Akşam Samandıra ' ya gelen Güiza , yine sudan bahanelerle idmana çıkmadı . İspanyol futbolcunun , ülkesinden aldığı teklifler nedeniyle Fenerbahçe ' den gitmek istediği için bu yola başvurduğu iddia edilirken , bu konuda kararı Aykut Kocaman verecek . Öte yandan eşinin doğumu çok yakın olmasına karşın , Kocaman ' a jest yapmak için sezonun ilk antrenmanına çıkan kaptan Alex , dün akşam ülkesine gitti .


Akşam
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile