Gül, Emniyet Teşkilatının 168. Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla İçişleri Bakanı Güler ve Beraberindeki Heyeti Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Emniyet Teşkilatının sadece Türkiye'de değil aynı zamanda yurt dışında da başarılara imza attığını belirtti.

Cumhurbaşkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Gül, Emniyet Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İçişleri Bakanı Muammer Güler ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul etti.

Gül, kabulde, gurur duydukları teşkilatların başında gelen Emniyet Teşkilatını, son yıllardaki başarılı çalışmaları nedeniyle takdir ettiğini bildirdi.

Emniyet Teşkilatının sadece Türkiye'de değil aynı zamanda yurt dışında da başarılara imza attığını ifade eden Gül, Teşkilatın disiplin ve eğitiminin her zaman çok önemli olduğu vurguladı.

Polis teşkilatlarına dünyanın her yerinde her zaman ihtiyaç duyulduğuna işaret eden Gül, bu ihtiyacın ise giderek arttığını kaydetti.

-''Son teknoloji polis teşkilatları için çok önemli''-

Cumhurbaşkanı Gül, tüm dünyada toplumun emniyetini sağlamaya çalışan polis teşkilatlarının teknik altyapılarının çok önemli olduğunu belirtti.

Türkiye'de Emniyet Teşkilatının gelişmiş teknolojiden de en iyi şekilde faydalandığını ifade eden Gül, özellikle MOBESE'nin başarılı ve yararlı kullanıldığına dikkati çekti.

Cumhurbaşkanı Gül, sözlerinin sonunda tüm polislere selamlarının iletilmesini istedi.

İçişleri Bakanı Muammer Güler başkanlığındaki heyet de çalışmaları hakkında bilgi sunarak, kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 10 Nisan'da düzenlenecek etkinliklere Cumhurbaşkanı Gül'ü davet etti.

Muhabir: Esra Altınmakas

Yayıncı: Eda Ay
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile