Gülbaharhatun Fen Lisesi'ne büyük ilgi

Trabzon Özel Gülbaharhatun Eğitim Kurumları'nın Fen Lisesi, buyıl açıklanan 1. yerleştirme sonuçlarına göre bölgedeki tüm devlet ve özel fen liseleri

Trabzon Özel Gülbaharhatun Eğitim Kurumları'nın Fen Lisesi, buyıl açıklanan 1. yerleştirme sonuçlarına göre bölgedeki tüm devlet ve özel fen liseleri içinde en yüksek tavan puanla (495,824) tercih edilen okul oldu.

Bölgedeki Trabzon, Rize, Artvin, Ordu, Giresun, Gümüşhane illerinden gelen öğrencilerin tercih ettiği Gülbaharhatun Eğitim Kurumları, üst üste aldığı SBS ve LYS başarıları ile adında sıkça söz ettiriyor. Geçtiğimiz hafta açıklanan 2010 SBS 1. Yerleştirme sonuçlarında Özel Gülbaharhatun Fen Lisesine, öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Yerleştirme sonuçlarına göre okul, bölgedeki tüm devlet ve özel fen liseleri içinde en yüksek tavan puanla (495,824) tercih edilirken, en yüksek ortalama ile öğrencilerin yerleştiği okulda oldu.

SBS'DE DE ELDE EDİLEN BAŞARI YÜZ GÜLDÜRDÜ

Gülbaharhatun Eğitim Kurumları, son açıklanan SBS 6. ve 7. sınıflar sonuçlarına göre de yüksek ortalama tutturdu. 6. sınıf öğrencisi Süeda Bıyıkoğlu, tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. 51 öğrenciden 24'ü 450 puan üzerinde, 42 öğrenci ise 405 puan üzerinde alarak büyük bir başarıya imza attı. 6. sınıflarda sınava girenlerin puan puan ortalaması ise 432 olarak gerçekleşti.

7. sınıflarda SBS sınavına giren 32 öğrenciden 22'si 425 puanın üzerinde alırken, 18 öğrencide 450 puan üzerinde puan alarak toplamda 427 ortalama elde etti.

Okul Müdürü Zafer Gömleksiz, "Yönetim kurulumuzun hazırladığı mükemmel eğitim ortamı, eğitim koordinatörlüğümüzün oluşturduğu planlı çalışma sistemi ve öğretmenlerimizin fedakarane çalışması ile güzel başarılara imza atıyoruz. Yakaladığımız başarı tercih edilen bir okul olmamızda etkili oldu. Bu başarımız her geçen yıl artarak devam edecektir." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile