Gülbahçesi’nde Uygulamalı Trafik Eğitimi

Gülbahçesi’nde Uygulamalı Trafik Eğitimi

Tavşanlı’da faaliyet gösteren Gülbahçesi İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri Sosyal Bilgiler Dersi Trafik Konusunu Adliye Kavşağında uygulamalı olarak işlediler.

Okul öğretmeni Cemalettin Ersoy ile dersi işleyen 2/A sınıfı trafik kurallarına uyan ve uymayan sürücü ve yayaları yerinde görerek ne yapılması gerektiğini kendi aralarında tartışarak öğrendiler.
2/A sınıfı Öğretmeni Cemalettin Ersoy konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Çocuklarımız bu tür dersleri yerinde işleyerek önemli deneyimler kazanmakta ve öğrendiklerini hayatlarında uygulamaktadırlar. Biz burada çocuklarımızın daha iyi öğrenmelerini sağlayarak trafikte hata yapmalarını engelleme ve trafikte olası kaza risklerini azaltmayı hedefledik" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile