Gülben Ergen'den gizemli sevgiliye skandal mesajlar...

Gülben Ergen'den gizemli sevgiliye skandal mesajlar...

Ünlü sanatçı Gülben Ergen onlarca kameranın önünde öyle bir yakalandı ki!..

Yılın magazin bombası TNT ekranlarında yayınlanan Kırmızı Halı adlı programda patladı .

Son günlerde evliliği ve boşanma haberleri ile gündemde olan Gülben Ergen telefonundan ' Sen canımsın benim , şahdamarımmısın sen benim , sahipmisin sen bana? , rengim sensin , canım o benim ' mesajları atarken kameralara fena yakalandı .

TNT televizyonunda ekrana gelen ' Kırmızı Halı ' magazin programı bu skandal mesajları saniye saniye görüntülemeyi başardı
Uzun zamandır bir sevgilisi olduğu konuşulan ve ne zaman ortaya çıkacağı merakla beklenen , Mustafa Erdoğan ' la boşanma davası devam eden Gülben Ergen , onlarca kameraman ve onlarca foto muhabirinin arasında sevgilisine aşk mesajları çekerken yakalandı .

Evli ve çocuğu olan ünlü sanatçı Gülben Ergen katıldığı özel davette mensupları ve konukların önünde sevgilisine aşk mesajları atarken yakalandı . Evli ve çocuklu olan ünlü sanatçı Gülben Ergen etrafında olanlara gözünü kapadı ve dakikalarca esrarengiz sevgilisiyle mesajlaştı .

Gülben Ergen ' in sevgilisine attığı mesajların içinde birbirinde farklı aşk sözcükleri vardı . Ancak onlarca kameraman ve onlarca foto muhabirinin olması ünlü sanatçıyı hiçte rahatsız etmedi . Basın mensuplarına aldırış etmeyen ünlü sanatçının aşk mesajları birbirini kovaladı . Sevgilisine ' Sahip misin sen bana ' mesajını attı önce . . Ancak yanıtını beklemeden çok daha iddialı olan ikinci mesajını gönderdi . ' Sen şahdamarım mısın benim? '

Gülben Ergen ' in gizemli sevgilisine gönderdiği mesajlar sosyal medyada da gecenin en çok konuşulan konusu oldu .

İşte Gülben Ergen ' in cep telefonundan attığı mesajlar . .

Alırım sevgilim .

Rengim sensinnn

Ben de senin gökkuşağınımmm . .

BEYAZ GAZETE



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile