Gülsan Gıda ''Yerel Zincirler Buluşuyor'' Organizasyonuna Katılacak

Gülsan Gıda'nın, İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde 25-26 Nisan günleri yapılacak ''Yerel Zincirler Buluşuyor'' organizasyonuna katılacağı bildirildi.

Gülsan Gıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Güldüoğlu, yaptığı açıklamada, Gülsan-Meysu ailesi olarak düzenlendiği ilk gününden bu yana, kimi zaman sponsor, kimi zaman da katılımcı olarak bu organizasyonda yer aldıklarını söyledi.

Organizasyonun bir parçası haline geldiklerini ifade eden Güldüoğlu, şöyle devam etti:

''Bu artık firmamız için geleneksel hale geldi. Çünkü bu organizasyonda yurdun dört bir yanından gelen ve aslında yıllardır birlikte ticaret yaptığımız perakendeci dostlarımızı, hep bir arada görüyor ve birbirimizi kucaklıyoruz. Bu organizasyon sayesinde ticaretimizle birlikte, dostluklarımız da pekişti. Organizasyonun teknik yönüne bakacak olursak; sektörümüzün o hızlı temposundan bizleri adeta çekip alıyor ve katılımcı olarak orada bulunan bu sektörün her bir paydaşına vizyonel açıdan birçok mesaj veriyor. Bunu da yine sektörün tartışmasız en önde gelen marka haline gelmiş konuşmacılarıyla yaparak popülerliğini her yıl daha da arttırarak sürdürüyor.' '
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile