Gülüç'te 5 Bin Kisi Muhtesem Manzara Esliginde Birlikte Iftar Açti

Gülüç'te 5 Bin Kisi Muhtesem Manzara Esliginde Birlikte Iftar Açti

Zonguldak’in Eregli ilçesine bagli Gülüç Belediyesi tarafindan düzenlenen iftar programinda yaklasik 5 bin kisiye iftar verildi.

Gülüç Belediyesi tarafindan Gülüç Sahil kafenin bulundugu dere kenarinda yaklasik 5 bin kisi için iftar programi düzenlendi.

Gülüç Belediye Baskani Gökhan M. Demirtas ile esi Isil Demirtas sahilde bulunan masalari tek tek gezerek vatandaslari selamlari çocuklarla sohbet etti, fotograf çektirdi. Aksam ezani öncesi Gülüç Beldesi’nde ki camilerde görevli imam hatipler tarafindan sehitler için Kur’an- Kerim okundu, dualar yapildi. Okunan aksam ezani ile birlikte oruçlarini açan davetliler, yapilan iftar duasina eslik etti.

Programda selamlama konusmasi yapan AK Parti Gülüç Belde Baskani Ismail Yilmaz, düzenlenen iftar programindan dolayi Gülüç Belediye Baskani Gökhan M. Demirtas ve ekibine tesekkür ederken, teskilat ve belediyenin uyumlu çalismasinin en güzel örneginin Gülüç’te yasandigini söyledi.



Demirtas “Beni bu aksam gururlandirdiniz”

Gülüç Belediye Baskani Gökhan M. Demirtas ise iftar programina gelen binlerce kisinin olusturdugu bu güzel tablo ile gurur uydugunu söyledi.

Baskan Demirtas konusmasinda su sözlere yer verdi; “Öncelikle ülkemize yönelik son dönemlerde gerçeklesen hain saldirilari bir kez daha kiniyorum. Kiymetli evladimiz sehidimiz Dogukan Korkmaz kardesimize de bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk milletimize bas sagligi diliyorum. Vatan bölünmez ve bayrak hiçbir zaman inmez. Bu hainlerin vatanimizi bölmeye ve bayragimizi indirmeye hiçbir zaman güçleri yetmeyecektir. Türk milleti vatanina ve bayragina dil uzatanlari hiçbir zaman cezasiz birakmamistir. Bu aksam birlik ve beraberlik içerisinde iftarimizi bu güzel tesisimizde yapalim dedik. Sizlerle Ramazan aynin güzelligini birlikte iftar açarak paylasmak istedik. Gülüç Belediyesi olarak çalismalarimiza tam gaz devam ediyoruz. Buradan öncelikle Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a, bakanlarimiza, milletvekillerimize, il, ilçe baskanlarima, kadin ve gençlik kollarimiza bizleri hiçbir zaman yalniz birakmadiklari için tesekkür ediyorum. Gülüç halkina hizmet etmekten, Gülüç halkina hizmetkar olmaktan gurur duyuyorum. Gülüç artik çigir atladi. Sizlerde görüyorsunuz hizmetlerimizi. Bizim tek istegimiz Gülüç halkinin mutlu ve huzurlu olmasi. Gülüç’ün her noktasinda çalismalarimiz devam ediyor. Millet Bahçesi projemizin çalismalarina basladik. Allah’in izniyle önümüzdeki sene bitirecegiz. Sahilimizin 1. Ve 2. Etabini bitirdik. Sahil kafenin 1.’si yetmeyince ikincisini yaptik ve hizmete açtik. 18 Mayis’ta burada kano kürek yarislarimizi sölen gibi yapacagiz. Kano kulübü hizmete açiliyor. Butik terminalimiz hizmete açiliyor. Saglik ocaklarimizi, eczanelerimizi insa ettik. Biz birlik ve beraberlik içerisinde kardesiz. Hep birlikte Gülüç’ü insa etmeye devam edecegiz. Ben bu aksam buradaki tabloyu görünce yaptigimiz islerin, verdigimiz emeklerin hepsi helali hos olsun diyorum. Bu aksam gerçekten çok onurlandim ve gururlandim. Bizlere böyle bir güzelligi yasattiginiz için, Ramazan ayinda birlik ve beraberlik iftarimiza istirak ettiginiz için hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberligimizi bozmasin.”

Türkmen “Gökhan Demirtas’i ne kadar övsek yeridir”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ise Gülüç Belediye Baskani Gökhan M. Demirtas’in çalismalarindan övgü ile söz ederek, kendisini tebrik etti. Türkmen konusmasinda sunlari söyledi; “Ben öncelikle Gökhan’i tebrik ediyorum, bu güzel tesisi Gülüç halkina kazandirdigi için. Gerçekten ne kadar övsek yeridir, kelimeler bile az geliyor. Derenin denizle birlestigi yerde bu güzel manzarada bizleri bir araya getirdigi için kendisine tesekkür ediyorum. Baslangici rahmet, ortasi magfiret, sonuda bütün günahlarimizin bagislanacagi bu Ramazan aynin milletimize, ülkemize ve bütün Islam alemine hayirlar getirmesini diliyorum. Bin aydan daha hayirli olan Kadir gecenizi tebrik ediyorum. Allah birligimizi ve beraberligimizi daim eylesin. Bir gün önce hain terör örgütlerinin sehit ettigi bir kardesimizi defnettik. Dogukan Korkmaz kardesimize Allah gani gani rahmet eylesin. Annesine, babasina ve milletimize bassagligi diliyorum. Birligimiz ve beraberligimiz devam ettigi müddetçe hangi tuzaklar olursa olsun bunlarin üstesinden gelecegimize inaniyoruz. Simdiye kadar bunlarin üstesinden geldik. Etrafimiza baktigimizda ates çemberi ile çevrelenen bir Türkiye var. Son yüz yillarin yetistirmis oldugu büyük liderimiz Recep Tayyip Erdogan ile, gipta edilecek bir liderle, bir hükümetle dünyada parmakla gösterilecek bir ülkenin mensuplari ve onun milletiyiz. Bundan ne kadar iftihar etsek azdir. Dünya Türkiye’ye baktiginda uzlasmasini, sevgiyi, azim geleneginin eserlerini görüyor. Biz diyoruz ki bu dünya herkese, her canliya yeter. Yeter ki bu nimetleri adaletli ve esit bölüselim. Bugün Ukrayna-Rusya savasina baktigimizda birileri oraya benzinle kosuyor. Oradan menfaat bekliyor. Oradaki insanlarin cani onlar için hiçbir kiymeti yok gibi davraniyor. Türkiye ise bu atesin sönmesini istiyor. Ondan dolayi da ülkemizin itibari her geçen gün artiyor. Cenab-i Allah insallah daha nice Ramazanlara ve bayramlara sikintisi sekilde erismeyi nasip eder diye dua ediyorum. Herke4sin bayramini simdiden kutluyorum. Bizi güzel gecede bir araya getiren basta Gökhan kardesim olmak üzere herkese tesekkür ediyorum.”

Yapilan konusmalarin ardindan Baskan Demirtas ve Isil Demirtas protokol üyelerini ugurladiktan sonra vatandaslarla çay içip sohbet etti.

Iftar programina Kdz. Eregli Kaymakami Mehmet Yapici, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoglu ve Hamdi uçar, Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim alan, Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin, Ormanli Belediye Baskani Bayram Basol, AK Parti Zonguldak Il Baskan Yardimcisi M. Fatih Çakir, AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Saffet Bozkurt, Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Kdz. Eregli Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Ali Akca, SYDV Müdürü Abdullah Hasçelik, Kdz. Eregli Muhtarlar Dernegi Baskani Sükrü Kiliç, Kdz. Eregli Belediyesi Önceki dönem baskanlarindan Murat Sesli, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile