Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, Rize'de

Rize - Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın bir ayağının da Rize'de gerçekleştirileceğini belirterek, "Milli takımımızın maçlarını Rize'de oynaması önemli" dedi.

Yazıcı, Rize Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek, bir süre önce başkanlığa seçilen Şaban Aziz Karamehmetoğlu'nu tebrik etti. Karamehmetoğlu, ziyaret anısına Yazıcı'ya çeşitli hediyeler sundu.

Daha sonra Rize Valiliği'nde düzenlenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü Yatırımları Değerlendirme Toplantısına katılan Yazıcı, toplantı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirileceğini ve eksikliklerin tespit edileceğini söyledi.

Yazıcı, 2011 yılından itibaren koordinasyon toplantıları yaptıklarını ifade ederek, "Bir süre önce gerçekleştirdiğimiz toplantıda kentin su sorununu tartışmıştık ve konuya ilişkin bazı talimatlarımız olmuştu. Yapılan çalışmaları takip ediyoruz. Önümüzdeki toplantıda bu konuyu müzakere edeceğiz. Rize'nin bu alandaki eksikliklerini gidermeye çalışacağız" diye konuştu.

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın 21 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde yapılacağını anımsatan Yazıcı, "FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın bir ayağı da Rize'de olacak. Milli takımımızın Rize'de oynaması önemli. Çok önemli bir organizasyon yapılacak. Bu nedenle FIFA U-20 çalışmaları önemli ve bu konuda bilgi alacağız. Aksaklık yaşanmaması için gerekli tedbirleri sağlayacağız" dedi.

Yazıcı, pazar gününe kadar Rize'de olacağını ve birçok etkinliğe katılacağını vurguladı.

Toplantı basına kapalı devam etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile