Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Heyetinden Başkan Alan'a Ziyaret

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Heyetinden Başkan Alan'a Ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Daire Başkanları Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketici ve Piyasa Gözetim Genel Müdürü Bayram Uzunoğlan, İç Ticaret Genel Müdürlüğü Odalar ve Borsalar Daire Başkanı Sıddık Kaya, Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Abdullah Emir, Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü Şube Müdürü İbrahim Parlak, beraberindeki heyetle birlikte Elazığ TSO Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek görüş alışverişinden bulundu.

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Alan, “Bakanımız bizlerin ve tüm esnaf ve sanatkarlar camiasının sesine kulak veren, her zaman kapısı açık, alçak gönüllü ve mütevazi kişiliği ile takdir ettiğimiz ve çok sevdiğimiz bir kişidir. İş dünyasının beklentilerinin karşılanması hususunda çok önemli girişimleri ve çalışmalarını takdirle izliyoruz. İnşallah ülkemizin içinden geçtiği bu sıkıntılı günlerin atlatılması ile birlikte Bakanımızın çalışmalarının ne kadar büyük bir değer olduğu o zaman daha iyi anlaşılacaktır. Ben odamızın da bağlı olduğu bakanlığın tüm üst düzey yöneticilerini burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duymaktayım” dedi.

Bakanın talimatıyla taşra teşkilatları ve odalarla görüşmeler yaptıklarını ifade eden Bakanlık temsilcileri, gösterilen yakın ilgi için memnuniyetini dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile