Gümüşhane'de, Ak Parti Temayül Yoklaması Yapıldı

Gümüşhane'de, AK Parti temayül yoklaması gerçekleştirdi.


Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Aydın Doğan Spor Salonu'nda yapılan temayül yoklamasında, Gümüşhane merkez ilçe ve 5 ilçe belediye başkan aday adayları için oy kullanıldı.

AK Parti'nin Ankara Milletvekili Zelkif Kazdal, Gaziantep Milletvekili Derya Akbak, Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Kadın Kolları MKYK Üyesi Emine Cevher ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Ömer Faruk İslam gözetiminde gerçekleştirilen temayül yoklamasında il yönetim kurulu, il hakem ve disiplin kurulu, il kadın ve gençlik kolları başkanları, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, 5 ilçenin ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları, il belediye encümen ve il genel meclis üyeleri oy kullandı.

Kazdal, sandıklarda kullanılan oyların genel merkeze götürüleceğini ve değerlendirileceğini belirterek, Gümüşhane için en güzel adayların belirleneceğini söyledi.

Temayül yoklamasında Gümüşhane merkez ilçe belediye başkan aday adaylığa 11, Kelkit için 8, Köse için 2, Şiran için 2, Kürtün için 2 ve Torul için de 4 kişi belediye başkan aday adaylığı için başvuruda bulunmuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile