Gümüşhane Belediyesi'nden Ücretsiz İnternet Hizmeti

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, belediye olarak halkın ve özellikle gençlerin daha ferah imkanlarda yaşayabilmesi ve ücretsiz olarak teknoloji nimetinden yararlanabilmesi için ücretsiz internet sistemini kurduklarını bildirdi.

Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, kentin 4 ana bölgesinde kullanıcılara ücretsiz internet bağlantısı sunduklarını belirtti.

Fatih Parkı, Zafer Meydanı, Atatürk Parkı ve Otogar çevresi olmak üzere kablosuz internet bağlantısını hizmete sunduklarını ifade eden Çimen, şunları kaydetti:
"Bu bölgelerin yaklaşık 30 metre çevresine kadar internet erişimi sağlanmaktadır. Gümüşhane Belediyesi olarak halkımızın ve özellikle gençlerimizin daha ferah imkanlarda yaşayabilmesi ve ücretsiz olarak teknoloji nimetinden yaralanabilmesi için bu sistemi Gümüşhane'ye kurmak istedik. Gençlerimiz cep telefonu, tablet PC, notebook veya dizüstü bilgisayarlarıyla bu bölgelerde internete ücretsiz şekilde girebilecekler. Belediyemiz, İstanbul ve Kayseri Büyükşehir Belediyelerinin arkasından vatandaşlarına ücretsiz kablosuz internet bağlantısını sunan Türkiye'de üçüncü belediye olma özelliği taşımaktadır. Bu imkanın hazırlanmasında bize destek veren İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri AŞ Genel Müdürü Kasım Kutlu ve yöneticilerine teşekkür ediyorum."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile