Gümüshane'de Özel Egitim Ögrencilerinin Bilgi Yarismasi Neseli Anlara Sahne Oldu

Gümüshane'de Özel Egitim Ögrencilerinin Bilgi Yarismasi Neseli Anlara Sahne Oldu

Gümüshane’de 10-16 Mayis Engelliler Haftasi etkinlikleri kapsaminda özel egitim ögrencilerinin egitim gördügü okulda gerçeklestirilen bilgi yarismasi kiyasiya mücadeleye sahne olurken, özel egitim ögrencilerinin heyecanli anlari renkli görüntüler olusturdu.

Kentte, 10-16 Mayis Engelliler Haftasi etkinlikleri kapsaminda Özel Egitim Meslek Okulu’nda program düzenlendi.

Ögrencilerin ögretmenleri rehberliginde hazirladigi el isi ürünlerinin sergilendigi serginin açilisiyla baslayan programa Gümüshane Il Milli Egitim Müdürü Adnan Gürbüz, ögretmenler, ögrenciler ve aileleri katildi.

Milli Egitim Müdürü Gürbüz tarafindan haftanin önemine dair yapilan konusmanin ardindan özel egitim ögrencilerinin ögretmenleri tarafindan uzun süren çalismalarla hazirlandigi program ögrencilerin siir okumasiyla basladi.

Program daha sonra sirasiyla halk oyunlari, Hacivat ve Karagöz gölge oyunu, ögrenci ve ögretmenler tarafindan hazirlanan videonun izletilmesi ve tiyatro gösterisiyle devam etti. Programin sonunda ise özel egitim ögrencileri için özel hazirlanan sorularla bilgi yarismasi düzenlendi.

3 gruba ayrilan ögrencilerin kendilerine yöneltilen sorulari cevaplamak için gösterdikleri mücadele ve heyecan renkli görüntülere sahne olurken, bu anlar izleyicilerden alkis aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile