Gümüşhane ' nin Kelkit ilçesine bağlı Tütenli köyü kırsalında bölücü terör örgütü üyelerine karşı dün akşam saatlerinde başlatılan operasyon 12 saattir devam ediyor . Bölgeye askeri helikopterle asker nakli yapılıyor .
Bugün sabah 07 . 15 sıralarında Erzincan ' dan gelen helikopter , ilçe merkezinde bulunan eski Kibrit fabrikasından aldığı askerleri Yenice köyü Hatunun Yaylası mevkiine indirdi . 3 sorti yapan helikopterin ardından , bölgeden minibüslerle ilçe merkezine asker sevkiyatı gerçekleştirildi .
Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken , Kelkit ilçe çıkışında dün akşam 20 . 15 ' den beri Erzincan tarafına araç geçişine izin verilmiyor . Bölgede bekleyen çok sayıda araçtan taksi ve minibüsler sabah polislerin uyarısı ile eski köy yolundan Erzincan ' a yollandı .
Gümüşhane ' nin Kelkit ilçesine bağlı Tütenli köyü kırsalında güvenlik güçleri tarafından sağ olarak ele geçirilen 2 terörist Kelkit Devlet Hastanesi ' nde sağlık kontrolünden geçirilirken , daha sonra Jandarma Birliği ' ne götürüldü . Yakalanan teröristlerin Diyarbakır ve Mardin nüfuslarına kayıtlı olduğu , birisinin 45 , diğerinin de 27 yaşında oldukları öğrenildi .
Gümüşhane'nin Kelkit İlçe Kırsalında Operasyon Devam Ediyor
Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine bağlı Tütenli köyü kırsalında bölücü terör örgütü üyelerine karşı dün akşam saatlerinde başlatılan operasyon 12 saattir devam ediyor



















