Gümüşhane Tanıtım Günleri'ne Doğru

Gümüşhane Valiliği, Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümüşhane Dernekler Federasyonunca İstanbul'da düzenlenen Gümüşhane Tanıtım Günleri dolayısıyla değerlendirme toplantısı yapıldı.

Vali Yusuf Mayda başkanlığında valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Meral Uçar, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, üretici firmalar ve davetliler katıldı.

Vali Mayda, toplantıda yaptığı konuşmada, İstanbul Feshane'de 8-11 Mayıs arasında Gümüşhane Tanıtım Günleri düzenleyeceklerini belirtti.

Gümüşhane olarak Türkiye'nin huzuruna çıkacaklarını ifade eden Vali Mayda, şunları söyledi:
"Çok farklı iller Feshane'ye gidiyor ama reklamını iyi yapan illerimiz doğrudan reklam yaptırabiliyor. Parayla reklam yaptığımız zaman çok masraf gidiyor, kimse de seyretmiyor ancak bir haber, ana haber kuşağında yer aldığı zaman herkes pür dikkat seyrediyor. Bizim hedefimiz Gümüşhane olarak öncelikle ilimizi, ilçelerimizi, doğal güzelliklerimizi, tarihi eserlerimizi, orijinal ürünlerimizi tanıtmak. Türkiye'nin huzuruna çıkacağız. Hedefimiz temsili iyi yapmak. Herkes kendi çapında bazı fedakarlıklar yapacak. Esnaf fedakarlık yapıyor, ürün götürüp masraf ediyor. Her zaman satamayabilir veya kar edemeyebilir ama tanıtım adına o fedakarlığı yapacak. İdare olarak bizler bu konuda ilin tanıtımını sağlama açısından her türlü çalışmayı, çabayı gösteriyor. Neticede bu bir ekip çalışması. Ekibimiz iyi çalışırsa biz ilimizi iyi tanıtırız."
TSO Başkanı Akçay da Feshane Günleri ile ilgili bilgi verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile