Gümüşhanespor Kaldığı Yerden Devam Edecek

Gümüşhanespor Kaldığı Yerden Devam Edecek

Spor Toto 3.lig, 3.grupta mücadele eden ve ligde beş haftalık galibiyet serisini kendi sahasında Elazığ Belediyespor beraberliği ile bozan Gümüşhanespor’da hedef seriyi kaldığı yerden devam ettirmek.

Tekke Beldesinde bulunan tesislerde hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Mardinspor müsabakasının hazırlıklarını sürdüren sporcuların morallerinin bozuk olduğu gözlenirken, Teknik Direktör Yavuz İncedal, futbolda her şeye alışkın olunması gerektiğini söyledi.

İncedal, “Avantajlı bir duruma geçebileceğimiz iki puanı kendi sahamızda kaybettik. Futbolda bunlara alışkın olmak gerekir. Mağlupta olabilirsiniz, deplasmanlarda galipte gelebilirsiniz. Uzun bir maratonda bu tür iniş çıkışlar, ummadığınız puan kayıpları ve sizin hiç beklemediğiniz puan kazançları olabilir. Onun için futbol biraz sabır ve biraz daha iyi analiz edilerek izlenmesi gerekir. Kendi sahamızda rakip takıma puan verdiğimiz için oyuncularımızın morali biraz sıkıntılı gibi gözükebilir ama biz onları aşıyoruz. Artık hafta hafta bakıyoruz. Çünkü 3. Periyota gireceğiz. Ligin boyu kısaldıkça işler kızışır. Oyuncularıma güveniyorum. Yepyeni bir takım olmamıza rağmen birçok şeyi başarıyorlar.” dedi.

Elazığ maçını değerlendiren Gümüşhanespor’un kaptanı Koray Uysal ise şöyle konuştu: “Beş maçtır galibiyet serisi aldık. 6. maçı seriye bağlayamadık. Herhalde iyi konsantre olamadık. Erken gol yedik ve rakip savunmaya çekildi. Çok baskılı oynadık. Çok net pozisyonlar kaçırdık. Futbol adına ne olması gerekiyorsa onu yaptık ama gol atamadık. Önümüzdeki maçları kazanıp, kaybetmiş olduğumuz iki puanı telefi etmek istiyoruz. Takım arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyorum. Mardin’den 3 puanla dönebilmek için gereken çabayı göstereceğiz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile