Gümüşlük’te Resim Sergisi

Gümüşlük’te Resim Sergisi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük beldesinde resim sergisi yoğun ilği gördü.

Gümüşlük Belediyesi Kültür ve Sanat Evi bu yıl kapılarını Ümit Tonkuş ve Turgutreis Şevket Sabancı Kültür Merkezi Öğrencilerinin hazırlamış olduğu resim sergisi açıldı. Emekli resim öğretmeni Ümit Tonkuş, Turgutreis Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezinde resim kursu verdiği çoğunluğu emekli öğretmen olan öğrencilerin hazırlamış olduğu eserler sergiyi gezenleri büyüledi. Açılışa Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk’te katıldı.

Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire sergi açılışında yaptığı konuşmada “Sanata ve sanatçıya her zaman değer veriyoruz. Bu tür etkinliklere kapımız her zaman açıktır. İnsanlarımızın bu tür sanatsal etkinliklerle uğraşmasını özellikle istiyoruz. Gümüşlük’teki El Sanatları Çarşısını teşvik etmemizde ki amacımız da bu diyebilirim. Ben huzurlarınızda Sayın Öğretmenimiz Ümit Tonkuş’u kutluyorum. Burada ki etkinliğe katıldığınız ve buraya geldiğiniz için sizleri de kutluyorum’ dedi.

Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk ise yaptığı konuşmada “Buradaki tüm resimlerin hangi şartlarda yapıldığını çok iyi biliyorum. Burada emeği geçen başta Ümit Tonkuş Öğretmenimize ve resimleri ile sergiye katkıda bulunan tüm öğrencilerini kutluyorum dedi.

Buarada Sergi 13 Mayıs 2012 Pazar gününe kadar her gün 10:00-24:00 saatleri arasında Gümüşlük Yalıda bulunan Kültür ve Sanat Evinde ziyaret edilebilir .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile