GÜNCELLEME -2 Gaziantep Merkezli 32 Ilde FETÖ'ye Yönelik Operasyonda 121 Süpheliye Gözalti Karari

Aralarinda sözde 'bölge imami' ve halen görevde olan astsubaylarin da yer aldigi 102 süpheli yakalandiGÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDI.

Gaziantep merkezli 32 ilde, Fetullahçi Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yürütülen sorusturma kapsaminda haklarinda gözalti karari verilen 121 süpheliden 102’si gözaltina alindi.

Gaziantep Cumhuriyet Bassavciliginca yürütülen sorusturma kapsaminda, örgütün sözde "egitim danismani", "ilçe imami" ve halen görevde olan astsubaylarin da aralarinda yer aldigi 121 süpheli hakkinda gözalti karari verildi.

Emniyet Müdürlügü ekiplerince 32 ilde düzenlenen es zamanli operasyonda aralarinda ByLock kullanicilari, egitim yapilanmasi içerisinde "bölge imami", "ilçe imami", "yurt müdürü", askeri mahrem yapilanmasinda "ögretmen ve doktor" gibi çesitli konumlarda yer alarak örgüt içi iletisim araç ve yöntemlerini kullanan, örgüt talimatlariyla Bank Asya hesaplarina para yatiran, mahrem imamlarla ve örgütle iltisakli yapilarla iletisim halinde olan, KHK ile kapatilan dernek ve STK üyeligi bulunan ve halen görevde olan astsubaylarin bulundugu 102 süpheli yakalandi.

Diger süphelilerin yakalanmasina yönelik çalismalar sürüyor.

???????

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile