GÜNCELLEME - Gaziantep'te Eski Damadi Tarafindan Biçaklanan Kisi Hayatini Kaybetti

Gözaltina alinan zanli tutuklandiZANLININ YAKALANMASI VE ADLI SÜREÇ EKLENDI.

Gaziantep'te eski kayinpederini biçakla öldürdügü gerekçesiyle gözaltina alinan kisi tutuklandi.

Iddiaya göre, Mehmet A. dün aksam saatlerinde 1 yil önce bosandigi 3 çocuk annesi Hatice Yildirim'in çalistigi güzellik merkezine gitti.

Burada is yerinin camlarini kiran Mehmet A, daha sonra eski kayinpederi Bekir Yildirim'in evinin önüne giderek otomobiline zarar vermeye basladi.

Bunun üzerine Mehmet A'nin yanina inen Bekir Yildirim, eski damadi tarafindan biçaklandi. Agir yaralanan Yildirim, 112 Acil Servis ekiplerince kaldirildigi Sehitkamil Devlet Hastanesi'nde yapilan müdahaleye ragmen kurtarilamadi.

Cenazesi Adli Tip Kurumunda yapilan otopsinin ardindan yakinlarina teslim edildi.

Babasini kaybeden Hatice Yildirim, gazetecilere, eski esinin yurt disinda yasadigini ve 3 ay önce Türkiye'ye geldigini söyledi.

Sürekli tehdit ve baski altinda oldugunu iddia eden Yildirim, sunlari kaydetti:

"Çocuklarima psikolojik baski uyguluyordu. En son sikayetçi oldum ve 20 gün uzaklastirma verdiler. Ben dün il disindaydim. Beni 'is yerinin camlarini kiracagim, seni mahalleye rezil edecegim' diye tehdit etti. Sonra aksam gelmis arabaya zarar verince babam asagi inmis 'Niye böyle yapiyorsun?' diye konusmaya çalismis. 5 kere babami kalbinden biçaklamis. Simdi bu adam kesinlikle akil dengesi yerinde degil raporu alacak biliyorum, onun oyunlarindan biri. Oraya beni öldürmeye geldi ama sehir disinda oldugum için yapamadi, babami öldürdü. Bu adamin akli dengesi kesinlikle yerinde. Babam benim için kendini feda etti. Bundan sonra hedefi ben ve çocuklarim. Buna adim gibi eminim. Bana demisti zaten, 'seni öldürürüm ama çocuklarima bakacak kimse olmadigi için öldürmüyorum.' diye. Adalete güveniyorum. Ben ve çocuklarim yasamak istiyoruz."

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Cinayet Büro Amirligi ekipleri, zanli Mehmet A'yi yakaladi.

Emniyetteki islemlerin ardindan adliyeye sevk edilen zanli, çikarildigi nöbetçi sulh ceza hakimligince tutuklandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile