GÜNCELLEME- Sile'de Denizde Kaybolan Kisiyi Arama Çalismalarina Ara Verildi

ARAMA ÇALISMALARINA ARA VERILDIGI BILGISI EKLENDI.

Sile'de serinlemek için denize girdikten sonra kaybolan 1 kisiyi arama kurtarma çalismalarina havanin kararmasi nedeniyle ara verildi.

Sile Kaymakamligindan yapilan yazili açiklamada, dün sabah saatlerinde Ayazma Plaji'nda 2 vatandasin denize girdigi ve kayboldugu belirtildi.

Açiklamada, "Kayip olan 2 vatandasimiz için devam eden arama kurtarma çalismalari neticesinde 23.07.2021 tarihinde (bugün) saat 14:10'da Ayazma Plaji'nda, denize girerek yogun dalga ve akinti nedeniyle kayip olan B.M. isimli vatandasimizin maalesef cansiz bedenine ulasilmistir. Hali hazirda, Ayazma Plaji'nda yogun dalga ve akinti nedeniyle kayip olan 1 vatandasimiz için arama ve kurtarma çalismalari tüm unsurlarimiz ile kesintisiz devam etmektedir." denildi.

Kaybolan Ö.H.C. için denizde arama çalismalari gün boyunca devam etti.

Havanin kararmasi üzerine arama kurtarma çalismalarina ara verildi.

- Denize giren 5 kisi kaybolmustu

Sile ilçesi Ayazma ve Kizilcaköy Plaji'nda serinlemek için dün denize giren 2'si yabanci uyruklu 5 kisi, bir anda dalgalara kapilip gözden kaybolmustu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekiplerin yaptigi çalismada 1 kisi kurtarilirken, 1 kisinin cansiz bedenine ulasilmisti.

Kayip 3 kisiyi arama çalismalarina havanin kararmasi üzerine dün aksam ara verilmisti. Sile Kaymakamligi tarafindan yapilan açiklamada ise denize girmenin yasaklandigi duyurulmustu.

Kaymakamlik, sabah saatlerinde, Kizilcaköy Plaji'nda kaybolan A.A'nin cansiz bedenine ulasildigini bildirmisti.

Ögle saatlerinde ise B.M. isimli vatandasin cansiz bedenine ulasildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile