GÜNDEM ÖZETI / 22 Eylül 2021

ANADOLU AJANSI.



Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Gaziler Haftasi kapsaminda düzenlenecek Gaziler Bulusmasi'na katilacak.

(Ankara/09.30)

YASAMA YÜRÜTME SIYASET

1- Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, Istanbul Sanayi Odasi Meclisinin "Egitimde Yeni Egilimler, Mesleki ve Teknik Egitimde Paradigma Degisiminin Sanayimiz Açisindan Önemi" ana gündemiyle yapilacak aylik olagan toplantisina istirak edecek.

(Istanbul/15.00)

EKONOMI FINANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, Google Oyun ve Uygulama Akademisi Tanitim ve Imza Töreni ile TEKNOFEST kapsaminda düzenlenen Take-Off Uluslararasi Girisim Zirvesi Ödül Töreni'ne katilacak.

(Istanbul/12.45/17.40)

2- TÜIK, eylül ayi tüketici güven endeksi ile agustos ayi motorlu kara tasitlari istatistiklerini açiklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DIPLOMASI

1- Afganistan'daki siyasi gündem ve güvenlik konularina iliskin gelismeler izleniyor.

(Kabil/Ankara)

GÜNCEL

1- Dünya genelinde Kovid-19'a iliskin gelismeler takip ediliyor.

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Ankara'da Fatma Hanim Kiz Ögrenci Yurdu'nda Bakanliga bagli yurtlar ile ilgili açiklamalarda bulunacak.

(Ankara/11.00)

2- Süper Lig'de 6. hafta mücadelesine Gaziantep-Medipol Basaksehir, Yukatel Kayserispor-Galatasaray ve Göztepe-Atakas Hatayspor maçlariyla devam edilecek.

(Gaziantep/17.00/Kayseri/Izmir/20.00)

3- Hentbol Kadinlar Süper Ligi'nin ikinci, Erkekler Süper Ligi'nin ilk haftasi, yapilacak birer maçla tamamlanacak.

***

Anadolu Ajansinin yayimladigi haber, görüntü, fotograf ve internet ile wap için olusturdugu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafindan hiçbir sekilde kullanilamaz. Abonelerimiz de sözlesme kapsami disinda bu yayinlari çogaltamaz, baska kurum ve kuruluslara aktaramaz. Aykiri davrananlar hakkinda hukuki ve cezai her türlü basvuru hakkimiz saklidir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile