Günder'den İhh'ya Destek Ve Taziye Ziyareti

Güneydoğu Özel Eğitim Kurumları Derneği (GÜNDER) Yönetim Kurulu Üyeleri, Akdeniz'in ortasında İsrail'in kanlı saldırılarına uğrayan İnsani Yardım Gemileri için, İHH Gaziantep İnsani Yardım Derneği Başkanı Şükrü Okudan'a destek ve taziye ziyaretinde bulundu

  Güneydoğu Özel Eğitim Kurumları Derneği ( GÜNDER ) Yönetim Kurulu Üyeleri , Akdeniz ' in ortasında İsrail ' in kanlı saldırılarına uğrayan İnsani Yardım Gemileri için , İHH Gaziantep İnsani Yardım Derneği Başkanı Şükrü Okudan ' a destek ve taziye ziyaretinde bulundu .
GÜNDER Yönetim Kurulu Üyeleri , " İHH ' nın mihmandarlığında yüzlerce insanın Mavi Marmara Gemisi ' ne bindiğini ifade ederek , " Aynı Nemrut ' un ateşine su taşıyan karıncalar " gibi insanların saf belli etmelerine vesile oldunuz . İnsan olma noktasında bir olanlar adına bu gemiyi yola çıkardınız . Maksada ulaşıldı . Dünyanın vicdanı Akdeniz ' de dökülen şehit kanlarıyla kanadı . İsrail ve diğer ülkelerdeki Yahudiler bile ayağa kalktı , İsrail ' in yaptıkları sorgulanmaya başlandı " dedi .
Saldırının Türkiye ve bütün İslam Aleminde derin bir üzüntü oluşturduğunu belirten GÜNDER Yönetim Kurulu Üyeleri , " İsrail ' in bu saldırısı hiç kimsenin tahmin edemeyeceği , kimsenin aklına gelmeyecek yasa dışı , uluslararası hukukun ve insanlığın temel prensiplerini çiğneyen bir saldırıdır " diye konuştu .
Mavi Marmara Gemisi ' nde Gaziantep ' ten de katılımcılar olduğunu belirten Şükrü Okudan ise , GÜNDER Yönetim Kurulu Üyelerine göstermiş oldukları yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile