Güneş, Liverpool Maçını Oyuncuları İçin Şans Olarak Görüyor

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Liverpool ile Perşembe günü oynayacakları UEFA Kupası maçını oyunları için çok önemli bir şans olarak gördüğünü belirterek "Güzel futbol oynayıp herkesin mucize veya süprizle bakabileceği bir sonuç ile dönmek istiyoruz" dedi

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Liverpool ile Perşembe günü oynayacakları UEFA Kupası maçını oyunları için çok önemli bir şans olarak gördüğünü belirterek "Güzel futbol oynayıp herkesin mucize veya süprizle bakabileceği bir sonuç ile dönmek istiyoruz" dedi.
Ankaragücü ile zor bir maç oynadıklarını belirten Güneş "Bunu biliyorduk. Geçen sene Ankara'da kaybetmiştik. Lige nasıl başlayacağımız önemliydi. Maçı kazanıp hem 3 puan hem de moral istiyorduk. Oynayacağımız UEFA Kupası maçı öncesi bu maç çok önemliydi. Hem ilk yarı hem de ikinci yarı rakibimizden üstündük ama rakibimizin zaaflarını düşünürsek normal bir galibiyet olarak görüyorum. Daha farklı olabilirdi. Daha iyi oynayabilirdik ama sıcak havada, seyircisiz oynanan maçta eksik rakibe karşı alınan bu galibiyet, hem 3 puan adına sevindirici hem de moral adına sevindirici" diye konuştu.
Liverpool ile oynayacakları UEFA Kupası maçı için ise Güneş "Daha önce Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olmuş. UEFA Kupası'nda şampiyon olmak isteyen bir takım ile oynayacağız. Bu maçı oyuncularım için bir şans olarak görüyorum. Belki erken olduğu için bazı zorlukları olacaktır ama bu zorlukları aşarlarsa kendilerini daha erken büyütme ve tecrübe kazanma şansları olacaktır. Güzel futbol oynayıp herkesin mucize veya süprizle bakabileceği bir sonuç ile dönmek istiyoruz. Umarım turu geçen takım oluruz. Bunun için çalışacağız. Bu maçı kazanıp turu geçen olursak biz kendimizi yine mükemmel görmeyeceğiz. Kaybedersek de kendimizi küçük görmeyeceğiz. Çünkü bu maç oyuncularımın futbol kişiliği adına onların için ölçü olacak bir maç olacaktır" şeklinde konuştu.
Güneş, Jaja ile ilgili olarak ise "Takıma yeni katılan bir oyuncu. Henüz ligi tam olarak tanımıyor. Çok sıcak kanlı insanlarımız var ama bize gelen 6 ayda alışıyor. Başkanımız öyle söylemişti. Bunu da 6 ay bekleyeceğiz herhalde" ifadeleri kullandı.
Trabzonspor'un başarılı oyuncusu Serkan Balcı ise "Seyirci ile oynamak isterdik. Seyircisiz oynan maçlar atmosfersiz bir ortamda geçiyor. Seyirci olmayınca televizyondan izleyenlerin de bir zevk aldığını düşünmüyorum. Sıcak havaya rağmen güzel futbol oynadığımızı düşünüyorum. Ama gol 70 dakikalardan sonra geldi. Lige galibiyetle başladığımız için mutluyuz. Önümüzde bir Liverpool maçı var. İnşallah avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz orda. Futbol bu her şey olabilir. Mucize de olabilir. Yunanistan Avrupa Şampiyonu olmadan önce kime sorsanız 'olamaz' derdi. Nasıl Avrupa Şampiyon olduklarını gördük. İlk maçta güçlü rakibimiz karşısında özveri ile mücadele ederek Türkiye'ye döneceğiz" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile