Güneş'ten milli mesaj

Galatasaray galibiyetinin morali, liderliğin verdiği gururu taşıyan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Gü...


Galatasaray galibiyetinin morali, liderliğin verdiği gururu taşıyan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "5-6 oyuncumun milli takımı hak ettiğini düşünüyorum ama bu konuda karar verecek olan Hiddink'tir. Vereceği karara saygı duyarız" dedi.
Engin ve Burak Yılmaz için ayrı bir paragraf açan Güneş, "Bu isimlerin Türk futbolundan soğutulduğu bir ortamda onlara sahip çıktık. Bir oyuncuyu kaybetmek çok kolay ama önemli olan onu kazanabilmek. Biz bunu yapmaya çalıştık. Engin de, Burak da son dönemde oldukça iyi oynuyor" diye konuştu. Güneş sözlerini şöyle sürdürdü:
"Engin çok özel futbolcu... Ona hep farklı baktık. O da Trabzonlu olarak bizim yaklaşımlarımıza olumlu yanıt verdi. Türk futbolunda bir Hakan Şükür nasıl 10 yılda bir yetişiyorsa, Engin de 10 yılda bir yetişiyor. Engin ve Burak gelişmeye müsait oyuncu. Kaybettikleri yılları geri alma şansları var. Engin'in yaratıcılığı üst düzeyde."

Hep aynı Umut
Umut'un sezon başında yaşadığı gelgitlere rağmen takıma motive olmayı başardığını da söyleyen Şenol Güneş, "Hiç bir zaman bu takımdan kopmadı, hep aynı Umut olmaya devam etti. Verdiği mücadelenin karşılığında 2 gol attı. Umarım bunun devamını getirir" dedi.
Ay-yıldızlı ekibe yenileri kazandırmaya çalışırken, eskilerin de yok edilmemesi gerektiğini ifade eden bordo-mavililerin teknik patronu, "Arda kaç yaşında? Onu yok etmeye çalışıyoruz" ifadesini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile