Günese Karsi Yatan Sokak Hayvanlari Gülümsetti

Günese Karsi Yatan Sokak Hayvanlari Gülümsetti

Eskisehir’de, kar yagisi ve dondurucu sogugun ardindan gelen günesli havayi firsata çeviren sokak hayvanlarinin sevimli halleri, gülümsetti.

Eskisehir’de sifirin altinda seyreden hava sicakligiyla birlikte gölgelerden kaçan sokak hayvanlari, günesli alanlarda yatarak vakit geçirdi. Park ve sokaklarda adeta güneslenen hayvanlar, günü uyuyarak geçirdi. Kar yagisinin oldugu zamanlarda zor günler geçiren ve yemek bulmakta zorlanan evsiz hayvanlar, günese karsi keyif yapti.

Öte yandan, kaldirimda yatan sokak hayvanlarini yayalarin rahatsiz etmemek için mesafeli yürümesi de dikkatlerden kaçmadi. Bazi vatandaslarin kaldirimda yatan sokak hayvanlarini rahatsiz etmemek için araç yolundan yürüdügü görüldü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile