Altındağ Belediyesi tarafından resmi açılışı henüz yapılmayan Güneşevler Parkı yoğun ilgi görüyor. Sağlıklı bir yaşam için sabah sporu yapan Altındağlılar, koşu parkuru ve egzersiz aletleri ile kendilerine eksiksiz bir spor alanı sunan parkta açık hava sporunun keyfini çıkarıyorlar. Her yaştan Altındağlı'nın yürüyüş yaptığı parkta dileyen koşu parkurunda koşarken, dileyenler kültür fizik hareketleri yaparak form tutmaya çalışıyor. Güneşevler Parkı, sabah sporu yapmaya gelen vatandaşların yoğun ilgisi ile renkli görüntülere sahne oluyor.
Sabahın erken saatlerinde koşu yapan vatandaşlardan Gül Turan, parkı çok beğendiğini, birkaç haftadır yürüyüş yapmak için komşuları ile buraya geldiğini belirtti
Güneşevler Parkı'na Büyük İlgi
Altındağ Belediyesi tarafından resmi açılışı henüz yapılmamasına rağmen mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi gören Güneşevler Parkı, sabahın erken saatlerinde dahi dolup taşıyor.



















