Güneykent Bölünmüş Yolu Çalışmaları Devam Ediyor

Kırşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenleme çalışmalarına başlanan ve temeli atılan Şehit Ekrem Ülker Caddesi Güneykent Bölünmüş Yolu çalışmaları devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Sürekli olarak projeler üretip bunları gerçek hayata geçirmek için çalışıyoruz. Bizlere güvenen vatandaşları memnun etmek için, onların güvenlerini boşa çıkarmamak için çalışmalara hızla devam ediyoruz. Güneykent Bölünmüş Yol Projesi de bunlardan biri olup, 28 Mayıs Pazartesi günü temelini attık. Yolumuzu kısa bir zamanda tamamlamış olacağız.” dedi.

Güneykent Bölünmüş Yolunun yeşil alan düzenlemeleri, modern aydınlatma sistemleri, kaldırımlar, refüjler ve alt yapı sorunları çözülmüş gerekli drenaj sistemleri yapılmış bir yol haline getirileceklerini kaydeden Bahçeci, “Bu çalışmaların sonlanmasıyla Güneykent bölünmüş yoluna kavuşacaktır.” şeklinde konuştu.

Güneykent bölünmüş yolu toplam 4 bin 845 metre uzunlukta olup, 24,5 metre genişliğine sahip. Proje de ayrıca, bisiklet yolları ve yaya yolları bulunuyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile