Güneykent Bölünmüş Yolu Temel Atma Töreni Yapıldı

Güneykent Bölünmüş Yolu Temel Atma Töreni Yapıldı

Kırşehir Belediyesi tarafından projelendirilen “Güneykent Bölünmüş Yolu” temel atma töreni gerçekleştirildi.

Temel atma törenine Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan, Muzaffer Aslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Başkanı Av. Salih Çetinkaya, Emniyet Müdürü Metin Aşık, Kırşehir Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müslim Kılıçaslan, BOYDAK Holding CEO’su Memduh Boydak, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kent Konseyi Başkanı, daire müdürleri basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güneykent Bölünmüş Yolu temel atma töreninde Yenice Mahallesi Muhtarı Veli Cihan, Güldiken Mahallesi Muhtarı Hayati Ünsal, Başkan Bahçeci’ye yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ettiler.

İl Başkanı Salih Çetinkaya ile BOYDAK Holding CEO’su Memduh Boydak’ın konuşmalarının ardından söz alan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “ Güneykent Bölünmüş Yolu toplam 4.6 kilometre uzunluğunda, 7.25 şerit genişliğinde, 3 metre refüjü, 2 metre kaldırımları ve 1,5 metre bisiklet yolu ile altyapısı, peyzajı, aydınlatması tamamlandığında inşallah Kırşehir’in en güzel ve en prestijli yolu olacaktır” dedi.

Bahçeci, “Bu proje çalışmasını başlattığımızda hem bu mahalleye hem de şehre yakışır bir yol olması için yoğun bir şekilde çalıştık, emeği geçen tüm personele teşekkür ediyorum. Bizler sizlerin huzuruna çıkmadan, seçim öncesi birçok proje hazırlığı yaptık ve daha sonra siz değerli Kırşehirlilerin huzuruna çıktık. Sizlere hizmet edeceğimiz bu beş yıl içerisinde yapılacak olan tüm projeleri kitapçık halinde Kırşehirlilere sunduk. Görevde kaldığımız sürece projeleri inşallah hayata geçireceğiz ve tüm gayretimiz bu süre içerisinde hemen hemen bütün projeleri tamamlamaktır” şeklinde konuştu.

Seçim öncesi verilen tüm sözlerin kayıt altına alarak şuanda hangi noktada olduklarını sık sık kontrol ettiklerini kaydeden Bahçeci, “Söylediğimiz projelerin yanı sıra göreve geldiğimiz günden beri Kırşehir’in ihtiyacı olduğunu bildiğimiz projeleri de hayata geçirmeye çalışıyoruz. Kırşehir her şeyi en güzeline layık olan bir şehir, Kırşehir kalkınmada geri kalmış ancak şuanda kazandığı ivme ile geleceği en güzel şehirlerden bir tanesi olacaktır. Yeter ki bizler davamıza inanıp hizmet yolunda birlik ve beraberlik içerisinde yer alalım. Milletvekilleri, teşkilat, bürokrasi, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve Ankara’da ki hemşerilerimizle ile birlik ve beraberlik içerisindeyiz” dedi.

Güneykent Bölünmüş Yolunun 31 Ekim gibi kısa bir tarihte tamamlanacağını söyleyen Bahçeci, “Projeye başlamadan önce müteahhit arkadaşlarla yaptığımız görüşmelerde yolun kaldırımları kilit parke halinde olacaktı fakat böyle bir projeye ve şehre, hiçbir fark talep etmeden kaldırımların karo taşlarla yapılmasını teklif ettiler. Müteahhitlere şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Bahçecinin ardından Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan ve Abdullah Çalışkan’da konuşma yaparken, temel atma töreni kurdele kesilmesi ile son buldu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile