Güngören'de Bir Binanin 3'Üncü Katinda Bulunan Balkon Çöktü

Güngören'de Bir Binanin 3'Üncü Katinda Bulunan Balkon Çöktü

Istanbul Güngören’de 4 katli binanin üçüncü katinda bulunan balkon çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken bina sakinleri tedbir amaçli tahliye edildi.

Olay, Güngören Gençosman Mahallesi Ak Sokakta saat 15.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan 4 katli binanin üçüncü katinda bir anda çökme yasandi. Balkondan kopan parçalar alt kata ve sokaga döküldü. O sirada sokakta kimsenin olmamasi yaralanma veya can kaybini önlendi. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve zabita ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri bina çevresini güvenlik seritleriyle kapatarak yasanabilecek herhangi bir olumsuzluga karsi tedbir aldi. Zabita ekipleri tarafindan bina bosaltilarak kapisi mühürlendi. Bina sakinlerinin Güngören Belediyesi tarafindan otellere yerlestirilecegi ögrenildi. Binanin akibeti, belediye ekiplerinin bina üzerinde yapacagi çalismanin ardindan belli olacak.

Çöken balkonun bulundugu evde yasayan Salih Özdemir, “Biz 20 yildir bu binada oturuyoruz. Ben bu evde 5 yildir oturuyorum. Balkon çökme yapti. Birazdan bina bosaltilacak” dedi.



“Asagida kimsenin olmamasina sevindik”

Dairenin mülk sahibi Lokman Göger, “Binanin balkonu çöktügü için kiraci arkadaslar magdur olmus. Biz de ne yapacagimizi bilmiyoruz. Binanin bosaltilmasini talep ettiler. Bina bosaltiliyor ama arkadaslarin magduriyetini nasil giderecegiz? 30 yillik bir bina burasi. 1990’da yapildi. Asagida kimsenin olmamasina sevindik. Su anda zabita arkadaslar binayi mühürlüyor. Bina bosaltilacak. Bina yikilacak mi, ne olacak? Benim için fark etmiyor. Kiraci arkadaslarin magduriyeti giderilsin” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile