Günün Özeti

Günün Özeti

Günün öne çikan gelismelerini sizler için derledik;



“Bir vatandasimizin Murgul’da ögleden sonra kayip oldugu bilgisi var; Insallah sag salim ulasiriz”

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Artvin’de bugün etkili olan selde Murgul ilçesinde bir vatandasla ilgili kendilerine kayip bilgisi geldigini belirterek “Telefon sinyali ve baz yeri veriyor ama vatandasimiza ulasmakta zorluk çekiyoruz. Ilk baz yeri verdigi yerde ulasmaya çalistik, orada bulamadik, yeni bir baz yeri veriyor, oraya da arkadaslarimiz bakiyorlar. Bir yansima olup olmayacagini düsünüyorlar. Insallah sag salim ulasiriz” dedi.



....

Hindistan’i sel ve heyelan vurdu: 36 ölü

Hindistan’in Maharashtra eyaletinin Raigad bölgesinde muson yagmurlarinin yol açtigi toprak kaymalari nedeniyle 36 kisi hayatini kaybetti.

......



MSB: “Baris Pinari bölgesinde 5 terörist etkisiz hale getirildi”

Milli Savunma Bakanligi (MSB), Baris Pinari bölgesinde 5 teröristin etkisiz hale getirildigini açikladi.

.........

Türk Bayragini indirip çöp kutusuna atan kadin yakalandi

Adana’da bir is yerinde asili olan Türk Bayragini indirip çöpe atan kadin yakalanarak gözaltina alindi. Gözaltina alinan kadin gazetecilerin bayragini neden attiniz sorusuna,” Çok keyifliydim, çok neseliydim o yüzden attim” dedi.



....

IBB 400 taksinin ruhsatini askiya aldi

Istanbul Büyüksehir Belediyesi, taksilerde i-taksi yerine farkli bir yazilim kullanan 400 taksinin ruhsatini askiya aldi.

.....

"Hac organizasyonu basariyla tamamlandi"

Suudi Arabistan Saglik Bakani Tevfik Al Rabiah, hacilar arasinda herhangi bir korona virüs vakasi tespit edilmedigini, hac organizasyonunun basariyla tamamlandigini duyurdu.

.....

2 bin yillik kültür mirasi defineciler tarafindan tahrip ediliyor

İçel’in Silifke ve Erdemli ilçeleri arasindaki Sömek köyü sinirinda yer alan 2 bin yillik Athena Kabartmasinin, defineciler tarafindan tahrip edildigi ileri sürüldü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile