Gurbetçi Aile Evine Giremeden Kaza Yapti Açiklamasi 1 Yarali

Gurbetçi Aile Evine Giremeden Kaza Yapti Açiklamasi 1 Yarali

Hollanda’dan memleketi Karaman’a gelen gurbetçi aile otomobil ile seyir halindeyken aniden yola çikan çocuga çarpmamak için manevra yapinca bir evin bahçe duvarina çarpti. Kazada otomobilde bulunan 7 yasindaki çocuk yaralandi.

Kaza, Larende Mahallesi Isin Çelebi Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, Isin Çelebi Caddesi üzerinde seyir halindeki A.D. idaresindeki S-720-NJ Hollanda plakali Mercedes marka otomobil evinin sokagina dönüs yapmak istedigi esnada aniden önüne bir çocuk çikti. Çocuga çarpmamak için manevra yapan otomobil kontrolden çikarak bir evin bahçe duvarina çarpti. Kazada otomobilde bulunan 7 yasindaki A.D. isimli kiz çocugu yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi.

“Çocuga çarpmamak için manevra yapinca duvara çarpmis”

Kazayi anlatan Güner Demir, “Araba sola dönecegi sirada önüne bir çocuk çikmis. Arabanin sürücüsü çocuga çarpmamak için manevra yapinca duvara çarpmis. Kazadan korkan çocuk kaçmis ve ortada yok. Daha Hollanda’dan Karaman’a yeni gelmisti” diye konustu.

Kazada yaralanan A.D. isimli kiz çocugu ise ambulansla Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilirken, saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Kazayla ilgili tahkikat baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile