Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Valilik Toplantı Salonu'nda Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy ve beraberindeki güreşçileri kabul etti.
Ziyarette konuşan Hüseyin Aksoy, sporcuların Süper Lig'e çıkmasından gurur duyduklarını, Samsun'da özellikle güreş dalında başarının yakalanmış olmasından mutlu olduklarını söyledi. Güreşin daha iyi bir noktaya taşınması bakımından elde edilen başarının büyük önem taşıdığını belirten Aksoy, "Gençlerin sağlıklı bir birey olarak kalmaları, spor yapmaları ile mümkündür. Süper Lig'e çıkan bu genç kardeşlerimizi bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Altunsoy, Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi güreşçilerinin 15-17 yaş arası Yıldızlar Grekoromen 1. Ligi'nde Türkiye 2.'si olarak Grekoromen Güreş Süper Ligi'ne çıkmaya hak kazandığını kaydetti.
Güreşçilerden Valiye Ziyaret
Samsun Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi sporcuları Yıldızlar Grekoromen 1. Ligi'nde 2. olarak Süper Lig'e çıktı.



















