Güresçilere Mehterli Karsilama

Güresçilere Mehterli Karsilama

Güres Süper Ligi final grubu müsabakalarinda serbest sitilde Türkiye ikincisi olan Çorum Belediyesi Spor Kulübü güresçileri tarihi bir basariyla Çorum’a döndü. Çorum Belediye Baskani Halil Ibrahim Asgin’i ziyaret eden güresçiler, belediye binasi önünde mehterle karsilandi.

Türkiye Güres Süper Liglerinde 2023-2024 sezonu, geçtigimiz cumartesi günü Ankara’da yapilan müsabakalarla sona erdi. Süper Lig’de Çorum’u temsil eden Çorum Belediyesi Spor Kulübü, serbest stilde ikinci olarak büyük bir basariya imza atti.

Ikincilik kupasi ile Çorum’a dönen güresçiler Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’i ziyaret etti. Güresçiler için belediye binasi önünde mehterli tören yapildi.

"Bu gurur tüm Çorum’un"

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin karsilama töreninde yaptigi konusmada güresçileri ve antrenörleri tebrik etti. Baskan Asgin, “Çorum güres sehri ve yigidin harman oldugu bir sehirdir. Yigitlerimiz çok güzel bir mücadele ortaya koyarak önemli bir basariya imza attilar. Sehrimizi en iyi sekilde temsil ederek bizlere bu gururu yasatan antrenörlerimizi ve güresçilerimizi tebrik ediyorum. Bu gurur tüm Çorum’un” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile