Gürkan Açiklamasi 'Birlikte Çalismaya Haziriz'

Gürkan Açiklamasi 'Birlikte Çalismaya Haziriz'

Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Halit Dogan’a ’hayirli olsun’ ziyaretinde bulunan Makina Mühendisleri Odasi(MMO) Samsun Sube Baskani Kadir Gürkan, belediyeler ile birlikte çalismaya hazir olduklarini söyledi.

MMO Samsun Sube Yönetim Kurulu Baskani Kadir Gürkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonucunda Büyüksehir Belediye Baskani seçilen Halit Dogan’i ziyaret ederek yeni görevinde basarilar diledi. MMO yöneticileri Halit Dogan’a ayrica 2024-2025 dönemi Sube Çalisma Programi hakkinda detayli bilgi aktardi.

"Birlikte çalismaya haziriz"

Kadir Gürkan burada yaptigi açiklamada, "Odamiz yönetim kurulunun çalisma programi dogrultusunda kurum ve kuruluslari ziyaret ederek çalisma ortamlari olusturuyoruz. Birlikte düsünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklasimla, demokratik katilimci yönetim anlayisi ile üyelerimize, Samsun’a ve ülkeye hizmet etmeye çalisiyoruz. Büyüksehir Belediyesi ile de her türlü is birligi ve birlikte çalisma ortaminda yer almak istiyoruz" dedi.

Kadir Gürkan ayrica Baskan Halit Dogan’a, "Odamiz yönetim kurulu üyeleri adina sizlere Büyüksehir Belediye Baskanligi görevinizde sonsuz basari diliyoruz" temennisini de iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile