Gürpınar Sahiline 210 Metrelik Merdiven

Gürpınar Sahiline 210 Metrelik Merdiven

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gürpınar sahiline inişi kolaylaştırmak amacıyla 210 m uzunluğunda merdiven yaptı.

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, art arda sunduğu hizmetlerle ilçe halkının yaşam standardını iyileştirmeye devam ediyor. Beylikdüzü’nün en gözde yerlerinden biri olan Gürpınar Dalyan Sahili’nde kısa süre önce başlanan merdiven yapım çalışmalarında sona gelindi. Pekmez mevkiinden sahile inmek isteyen vatandaşlar, buradan sorunsuz bir şekilde denize ulaşabilecek. Bu çalışma, sahile iniş merdivenin olması özelliği ile fark yarattı.

210 m uzunluğundaki, 346’lı basamaklı merdivenin 21 adet seyir terası bulunuyor. Pekmez bölgesi halkının sahile inişinin artık çok daha kolay olacağı ve çalışmaların devam edeceği kaydedilirken, bundan sonraki aşamada elektrik aydınlatması ve yeşillendirme çalışmalarına başlanacağı ifade edildi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “2 yıldır yoğun bir şekilde devam eden sahil çalışmaları vatandaşlarımızın rahatlıkla sahile inmesini sağlayan merdivenle yeni bir ivme kazanmıştır. Çok kısa sürede aydınlatma ve çevre düzenlemeleri de yapılacaktır. Halkımıza hayırlı olsun” dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile