Gürsel Tekin’Den Benzin Zammı Protestosu

Gürsel Tekin’Den Benzin Zammı Protestosu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in de aralarında bulunduğu bir grup partili, akaryakıt ürünlerine yapılan zamları Kağıthane’deki bir benzin istasyonunda protesto etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in de aralarında bulunduğu bir grup partili, akaryakıt ürünlerine yapılan zamları Kağıthane’deki bir benzin istasyonunda protesto etti. Benzin istasyonundaki açıklamanın ardından Tekin ve beraberindekiler araçlara ‘Bu araçta dünyanın en pahalı benzini kullanılmaktadır’ yazılı dövizleri yapıştırdı. Grup daha sonra konvoy yaparak benzinlikten ayrıldı.

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, yeni atanan İstanbul İl Başkanı Bahri Şahin ve çok sayıda partili ile birlikte, akaryakıt fiyatlarına yapılan zamları protesto etmek için Kağıthane’deki bir benzin istasyonunda toplandı. Basın açıklamalarının ardından Gürsel Tekin, istasyona benzin almaya gelen araçların üzerine ‘Bu araçta dünyanın en pahalı benzini kullanılmaktadır’ yazılı dövizleri yapıştırdı.

    Bir süre benzinlikte kalan partililer daha sonra araçlarına binerek konvoy eşliğinde Kağıthane’den ayrıldı.

    

    NE ZEKERİYA BEY, NE DE BAŞKASINDAN HABERİMİZ YOK

    Gürsel Tekin, benzin istasyonundaki program öncesi basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularına da cevap verdi.

    Savcı Zekeriya Öz tarafından ifade vermeye çağrılıp çağrılmadığı sorulan Tekin; ‘‘Vallahi bilmiyorum. Sizler yazıyorsunuz. Sizler inanıyorsunuz. Sonra bize soru soruyorsunuz. Ne Zekeriya bey, ne de başkasından haberimiz yok. Zaten bu tür şeyler kullanmaya savcılığa, emniyete gerek yok. Belli bir medya grubu haberi atar. Sizler takılırsınız. Bizler de yargılanırız. İnfaz ediliriz. Türkiye‘de bu halde. Hukuk ne hale gelmiştir. Yazıklar olsun.‘‘ açıklamasını yaptı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile