Gürsu Belediyesi Kadin Çalistayina Hazirlaniyor

Gürsu Belediyesi Kadin Çalistayina Hazirlaniyor

Gürsu Belediyesi, kadinin toplumdaki yerini güçlendirmek için bir çalistay düzenlemeye hazirlaniyor. Gürsu Kaymakamligi ile beraber düzenlenecek çalistayin temasi “Güçlü Kadin Güçlü Toplum” olarak belirlendi.

Güçlü kadin güçlü toplum çalistayi’na adrenalin park ev sahipligi yapacak Gürsu Belediyesi ve Gürsu Kaymakamligi öncülügünde düzenlenecek olan “Güçlü Kadin Güçlü Toplum” çalistayi, Bursa ve Gürsu’daki kamu kurumlari ve yetkililerini, sanayi temsilcilerini, sivil toplum kuruluslarinin yetkililerini, akademisyenleri ve kadin girisimcileri bulusturacak.

Gürsu’da kadinlarin sosyo-ekonomik hayata aktif katilimlarini artirmak ve yasama kalitesini iyilestirmek için ileriye dönük proje fikirlerini ve isbirligi mekanizmalarini belirlemek hedefiyle düzenlenecek çalistayda Gürsu’da yasayan kadinlara dönük somut veriler de ortaya konmus olacak. Yeni teknolojilerin ve is modellerinin kadinlarin sosyal ve ekonomik hayatlarina nasil etki edecekleri belirlenecek. Ayrica kadinlari güçlendirecek birçok proje ve fikrin ortaya çikmasina ve kurumlar arasindaki isbirliginin güçlendirilmesine de zemin hazirlanmis olacak.

Gürsu Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü organizesinde ilerleyecek olan çalistay, Gürsu Ericek Adrenalin Park’ta 8 Mayis Çarsamba günü gerçeklesecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile