Gürsulullar Sinema Salonlarini Doldurdu

Gürsulullar Sinema Salonlarini Doldurdu

Kültür kenti Gürsu’yu olusturmak hedefiyle kültür sanat programlarini yogunlastiran Gürsu Belediyesi, ilçe halkini ücretsiz olarak sinemayla bulusturuyor.

Gürsu Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü’nce gerçeklestirilen etkinlikler çervesinde, Gürsulular, “Erzurumlu Mümessil” filmini, oyuncularin da izleyici olarak katildigi gösterimde izleme olanagi buldu. Bir ilaç mümessilinin basari yolunda basindan geçenlerin konu edildigi filmi oyunculariyla birlikte izleyen Gürsu Belediye Baskani Mustafa Isik, “Pandemi süreci sebebiyle, sinema salonlarinda film izlemeyi hepimiz özledik. Normallesme süreciyle, hemsehrilerimizi, yogun olarak düzenledigimiz kültür sanat programlariyla sinema ve tiyatroyla bulusturuyoruz. Yetiskinlere ve çocuklara özel düzenledigimiz seanslara olan yogun katilim kültür sanat programlarimizi daha da zenginlestirerek sürdürme motivasyonu kazanmamizi sagliyor. Yakinda hizmete açacagimiz Kültür Merkezi’miz sayesinde gerçeklestirecegimiz etkinliklerimizle, kültür kenti Gürsu’muzu olusturma hedefimize, gerek mekânsal olarak gerek zengin programlarimizla her yönüyle ulasmis olacagiz. Gerçeklestirdigimiz programlarda hemsehrilerimize keyifli zamanlar diliyor, tüm hemsehrilerimizi kültür sanat dolu günlerde bulusmaya davet ediyorum” dedi.

Gürsu Belediyesi’nin, her hafta düzenledigi ücretsiz sinema gösterimlerine, geri dönüstürülebilir atik getirerek bilet alan tüm Gürsulular katilabilmektedir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile