'Gürültü Yapmayin' Diye Uyardigi Için Vurulmus, O Anlar Kamerada

'Gürültü Yapmayin' Diye Uyardigi Için Vurulmus, O Anlar Kamerada

Izmir’in Bayrakli ilçesinde bir kisinin tabanca ile vurulup agir yaralandigi anlarin görüntüsü ortaya çikti. Talihsiz adamin gürültü yapan gençleri uyardigi için tabanca ile vuruldugu ögrenildi.

Olay, dün saat 23.30 siralarinda Fuat Edip Baksi Mahallesi 1629/4 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinde bulunan Orhan Ö. ile sokaktaki kisiler arasinda tartisma yasandi. Yasanan laf dalasinin ardindan sokakta bulunan kisi veya kisilerce tabancayla ates açildi. Vücuduna mermi isabet eden üç çocuk babasi Orhan Ö., yaralanirken süpheliler olay yerinden kaçti. Karnina isabet eden mermiyle yaralanan Orhan Ö., agabeyi S.Ö. tarafindan otomobille Bayrakli Sehir Hastanesine kaldirildi. Yogun bakimda tedavi altina alinan Orhan Ö.’nün hayati tehlikesinin bulundugu bildirilirken, polis ekipleri olayi gerçeklestiren süpheli veya süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

O anlar kamerada

Öte yandan, meydana gelen olay çevredeki bir güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi. Görüntüde, yokus asagi bulunan merdivenlerde bulunan iki kisiden birinin, evinin önünde bulunan Orhan Ö.’ye dogru ates ettigi, daha sonra iki kisinin merdivenlerden yukari dogru kaçtigi görüldü.



Süpheliler tespit edildi, kiskivrak yakalandi

Olayin ardindan titiz bir çalisma yürüten Izmir Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, kimlikleri tespit edilen M.M. (23) ve M.H.’yi (28) ayni gün kiskivrak yakaladi. Süpheliler gözaltina alinarak emniyete götürülürken, olayin gürültü kavgasi oldugu ortaya çikti. Olay aninda Orhan Ö.’nün merdivende bulunan M.M. ve M.H.’yi gürültü yaptiklari için uyardigi, daha sonra çikan tartisma ve laf dalasinin ardindan talihsiz adama tabancayla ates açildigi öne sürüldü.

Emniyetteki islemleri tamamlanan süphelilerden M.M., çikarildigi mahkemece tutuklanirken diger süpheli aktif kontrol sartiyla serbest birakildi. Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile