Güvenç, Gençlerle Bir Araya Geldi

Güvenç, Gençlerle Bir Araya Geldi

Şanlıurfa Gençlik Kolları’nın Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, “Siyaset hoşgörü işi, yeri geldiğinde dik durma işidir.

Eskiden tankla, topla yapılan savaş artık tweetle, sanal medya gibi yollarla yapılıyor” dedi.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gençlik Kolları üyeleri ve partinin il ve ilçe teşkilatı yöneticilerinin katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, gençlere siyaset dersi verdi. Güvenç, siyasetin sabır işi olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Zamanlama, hesap kitap işi, hoşgörü işi ve yeri geldiğinde dik durma işi. Aradığınız her şey var bu işin içinde. Samimiyet var, fedakarlık var. O anlamda zor bir işi üstlenmişiz hepimiz. İnşaallah başarılı olacağız. Çünkü inancımız sağlam, samimiyetimiz sağlam, çok iyi niyetliyiz, Milleti seviyoruz. Bir dünya lideri önümüzde ve artık ustalık dönemini yaşıyor, Allah’ın izniyle gelecek bizim.”
Seçime 90 günden az bir zaman kaldığını hatırlatan Güvenç, yerel seçimlerin başarılı sonuçlanması için gençlere büyük iş düştüğünü kaydetti.

Gerekli hazırlıkların tamamlandığını ve seçim gezilerinin sürdüğünü belirten Güvenç, sözlerini şöyle sürdürdü: “İnşallah Urfa’da ustanın büyük politikalarına destek vererek onun da moralini artıracağız. 2014’ün, 2015’in önünü açmayı başaracağımızı düşünüyorum. Herkese iş düşüyor ama en önemlisi gençlere iş düşüyor. İnsanlara ulaşmak, onlara AK Partiyi anlatmak, vizyonumuzu, inancımızı, meseleyi anlatmak lazım” Sosyal medyaya da atıfta bulunan Güvenç, sözlerine şöyle devam etti:
“Ne kadar çok yönlü bir mücadelenin içersinde olduğumuz görülüyor. Eskiden tankla, topla yapılan savaş artık tweetle, sanal medya gibi yolla yapılıyor. Artık kafa karıştırmakla yapılıyor. Mide bulandırmakla yapılıyor. Ben inancımız gereği düşmanın silahıyla silahlanmak gerektiğini düşünüyorum. Çok şükür her alanda en büyük güçte AK Parti kadrolarında. 81 ilde, ilçelerinde ve köylerinde varız. Bilinçli bir şekilde varız. Organize olduktan sonra hiçbir kem gücün karşımızda durma şansı yoktur. Organize olmak lazım, ortak tavır belirlemek lazım. Belirlenen politikaya da sadakatle uymak lazım. Allah yardımcımız olsun.”
Toplantıda konuşan Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, ilk defa İl danışma Meclisi toplantısı düzenlediklerini belirterek şunları söyledi: “Biz Gençlik Kolları yönetimi olarak böyle bir toplantının verimli geçmesini öngördük. Aslında diğer sosyal faaliyetlerde de bir araya geliyoruz ama inşallah bu toplantımızı rutin hale getirerek sürekli birlikte olmaya çalışacağız. Biz ilçe Gençlik Kolları Başkanları ile de artık bu toplantılardan sonra bir araya gelerek görüşme yapacağız. Bugün de bu toplantı sonrası ilçe başkanlarımız ayrılmayacak birlikte seçim sürecinde ne gibi çalışma yapacağımızı, şu ana kadar neler yaptığımızı ve neler yapmamız gerektiğini konuşacağız. İnşallah sizlerin de katkılarıyla şehrimiz, milletimiz, ülkemiz çok daha iyi yerlere gelecek. Başbakanımızın açmış olduğu bu yolda biz bunu devam ettirmeye çalışacağız.” Toplantı açılış konuşmalarının ardından basına kapalı olarak devam etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile