Güvenlik Mi? Korkuluk Mu?

Güvenlik Mi? Korkuluk Mu?

Erzurum’un en işlek caddelerinden Cumhuriyet Caddesi üzerine kurulan Palerium AVM’nin doğalgaz hattı borularını korumak için yapılan demir korumalık ve AVM’nin üst kısmına yeni bir kat atılması çirkin bir görüntü oluşturdu.


Palerium AVM’nin doğalgaz hattı borularını korumak için yaya kaldırımı üzerine yapılan ve görüntü açısından hoş durmayan demir korumalık vatandaşların tepkisine neden oldu. Şehir Merkezinin tam ortasında etrafı demirlerle çevrilmiş doğalgaz hattının görüntü çirkinliği oluşturduğunu ifade eden vatandaşlar, yaya kaldırımı üzerine böyle bir korumalık yapan kişiler hem burada yayaların kaldırımını kapattı hem de şehrin tam ortasında çirkin görüntü oluşturdu. Buraya bunu yaptıktan sonra hiç kimse gelip kontrol etmedi ve insanlar gelip buraya çöplerini bırakıyor. Durum böyle olunca da Erzurum’un gezmeye gelen yerli ve yabancı turistler şehrin göbeğinde böyle bir görüntü ile karşılaşınca hoş olmuyor.” dediler.

Öte yandan Palerium AVM’nin açılmasıyla Cumhuriyet Caddesinde ve Erzincankapı mevkiinde araç trafiği yoğunluğu yaşanmaya başlanırken Palerium AVM üst kısmına yeni bir kat atılmasını da vatandaşlar tepki ile karşıladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile