Güzelçamli'da STK'lara Belediye Projeleri Hakkinda Bilgi Verildi

Güzelçamli'da STK'lara Belediye Projeleri Hakkinda Bilgi Verildi

Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Remzi Çengel ile Belediye Meclis Üyesi Funda Senol, Güzelçamli Avcilar ve Aticilar Kulübü ile Güzelçamli Atatürkçü Düsünce Dernegi’ni (ADD) ziyaret etti. Kulüp ve dernek üyelerinin sorunlarini dinleyen belediye yöneticileri bölgede yasama geçirdikleri ve planlanan projelerle ilgili bilgi verdi.



Kusadasi Belediyesi yöneticileri, sivil toplum kurulusu temsilcileriyle bir araya gelerek kentte yasama geçirilecek projelerle ilgili fikir alisverisi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Baskan Yardimcisi Remzi Çengel ile Belediye Meclis Üyesi Funda Senol, ilk olarak Güzelçamli Avcilar ve Aticilar Kulübü üyeleriyle bir araya gelerek kulüp baskani Okan Fakçi ile görüstü. Güzelçamli Mahallesi’ndeki avlak alanlar hakkinda Fakçi’dan bilgi alan Baskan Yardimcisi Çengel ve Meclis Üyesi Senol, kulübün ihtiyaçlarinin giderilmesi için harekete geçeceklerini belirtti.

Belediye Baskan Yardimcisi Remzi Çengel ve Belediye Meclis Üyesi Funda Senol, ardindan Güzelçamli Atatürkçü Düsünce Dernegi’ni ziyaret etti. Denek Baskani Dr. Sait Güngör Elgin ve dernek üyelerinin karsiladigi Kusadasi Belediyesi yöneticileri, ressam ve sair Taliha Deger’in yeni çikardigi ‘Aura Isiklari’ isimli siir kitabinin tanitimina da katildi.



Misafirperverliklerinden dolayi Güzelçamli Avcilar ve Aticilar Kulübü ile Güzelçamli Atatürkçü Düsünce Dernegi üyelerine tesekkür eden Belediye Baskan Yardimcisi Remzi Çengel, “Güzelçamli Mahallesi, Belediye Baskanimiz Ömer Günel’in çok önemsedigi bir bölge. Aydin Büyüksehir Belediyesi ile uyum ve is birligi içerisinde bölgeye olan yatirimlarimiz devam edecek. Bu sayede Güzelçamli yeniden yapilanacak” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile