Güzelköy Artik Daha Modern

Güzelköy Artik Daha Modern

Manisa Büyüksehir Belediyesi Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu, Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Ilçe Hizmetleri Daire Baskani Serpil Çakir, Büyüksehir Muhtarlik Isleri Daire Baskani Onur Pabuçcuoglu, Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Sibel Alkin Kedersiz ve Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi yetkilileri ile birlikte alt ve üstyapi dönüsümü tamamlanan Sehzadeler ilçesine bagli Güzelköy mahallesini ziyaret etti.

MASKI Genel Müdürlügü, 154 Mahalle Projesi ile il genelinde mahalleleri saglikli alt ve üstyapiyla tanistirmaya devam ediyor. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi bünyesinde yürütülen proje kapsaminda Sehzadeler ilçesine bagli Güzelköy Mahallesinde de alt ve üstyapi çalismalari tamamlandi. Manisa Büyüksehir Belediyesi Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu, MASKI Ilçe Hizmetleri Daire Baskani Serpil Çakir, Büyüksehir Muhtarlik Isleri Daire Baskani Onur Pabuçcuoglu, Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Sibel Alkin Kedersiz ve Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi yetkilileri ile birlikte alt ve üstyapi dönüsümü tamamlanan Sehzadeler ilçesine bagli Güzelköy mahallesini ziyaret etti. MASKI Genel Müdürlügü tarafindan mahallede hayata geçirilen alt ve üstyapi yatirimlari ile ilgili Mahalle Muhtari Arif Akbulut ve vatandaslar ile bir araya gelen heyet tamamlanan yatirimlarin hayirli olmasini diledi ve Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün selamlarini iletti. Programin sonunda mahalle muhtari Arif Akbulut’a Baskan Ergün’ün hediyeleri takdim edildi.

Güzelköy’e 13 milyon TL yatirim yapildi

MASKI Genel Müdürlügü tarafindan Güzelköy’e 9 bin 100 metre içme suyu hatti, 8 kilometre kanalizasyon hatti ile terfi istasyonu montaji yapildi. Yaklasik 37 bin metrekarelik kilit parke tasi döseme çalismasi hayata geçirildi. Terfi istasyonu, Kuzey dogu kanal kollektör hatti ile atiksulari, Manisa Merkez Atiksu Aritma Tesisine iletiyor. Mahallede sokak aydinlatma çalismasi da yapilarak geceleri de isil isil olmasi saglandi.

Güzelköy Mahalle Muhtari Arif Akbulut, “Mahallemizin altyapisi yapilmadan önce birçok sikinti çekiyorduk. Bu gördügünüz yollardan geçilmiyordu. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’den rica ettik. Sag olsun isteklerimizi karsiliksiz birakmayarak en kisa süre içerisinde çalismalara basladilar. Suan mahallemizde hiçbir sikinti kalmadi. Mahalleli Cengiz Baskanimiza dua ediyor. Yapilan hizmetlerden ötürü Cengiz Baskanimizi basimizin üstünde de gezdirsek bizde yine hakki vardir. Baskanimizi mahallemizde agirlamaktan büyük onur duyacagiz. Insallah mahallemizi ziyaret eder bizlerin misafiri olur” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile