Güzide Kreste Anneler Günü Heyecani

Güzide Kreste Anneler Günü Heyecani

Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, 7/24 Güzide Kreste düzenlenen Anneler Günü özel etkinligine katildi. Kres ögrencilerinin hazirladigi el emegi hediyeleri annelerine armagan ettikleri Anneler Günü etkinligi oldukça renkli geçti.

Gebze Belediyesi tarafindan hizmete açilan 7/24 Güzide Kreste, Anneler Günü heyecani yasandi. Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, Anneler Günü vesilesiyle düzenlenen programda Güzide 7/24 Kresteki çocuklar ve velileriyle bir araya geldi. Gebze Belediyesi tarafindan düzenlenen ‘Güzide Annem’ sloganiyla düzenlenen program, çay saati konseptiyle gerçeklestirildi.

Çocuklar tarafindan hazirlanan özel gösteriyi velilerle birlikte izleyen Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, “Bizim için anne, her seyden bagimsiz olarak özel bir gücün, merhametin temsilcisi. Bizler için her gün Anneler Günü. Bir evlat 60 yasina gelse de annesi için hep küçük bir çocuktur. Çocuga ne kadar sefkat ve merhamet gösterilse de anne rayihasinin yerini tutamaz” dedi.



“Anne sefkatine en yakin yaklasimla hizmet”

Baskan Büyükgöz, “Ancak günümüz sartlari kreslerin varligini kaçinilmaz kiliyor. Madem var olmak zorunda, bizler de o zaman çocuklarimiza gerekli bakimi gösterirken, anne sefkatine en yakin sekilde nasil bir yaklasim sergileyebiliriz diye düsünerek olusturdugumuz bir fikirdir 7/24 Kres hizmeti. Bizler burada herhangi bir maddi kaygi gözetmeksizin evlatlarimiza hayirli nesiller yetistirebilmek gayret ve hassasiyetle yaklasiyoruz” diye konustu.

Sonrasinda velilerin talep ve önerilerini dinleyen Baskan Büyükgöz, yapilmasi planlanan projeler hakkinda velileri bilgilendirdi. Ögrencilerin hazirladiklari el emegi hediyeleri anneleri ile paylastiklari program kutlama pastasinin kesimi ve hatira fotografi çekimleri ile son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile