GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde Akmerkez GYO'ya Ödül

GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde Akmerkez GYO'ya Ödül

GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi, bu yil “Sehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim Istanbul Kongre Merkezi’nde gerçeklesti. Zirvede ‘Pay Basina En Çok Temettü Dagitan GYO Ödülü’nü Akmerkez GYO layik görüldü.

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul sektörü organizasyonlarindan biri olan GYODER, 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’ni 25-26 Ekim tarihlerinde Istanbul Kongre Merkezi’nde gerçeklestirdi. Gayrimenkul sektörünün gelisimi, depremden etkilenen illerdeki dönüsüm ve yapilasma, gayrimenkul sektöründeki hedef ve misyonlarin sektör paydaslariyla paylasildigi ve is dünyasindan birçok kisinin katildigi zirvenin temasi "Sehrini Vicdanla Tamamla" olarak belirlendi. Bu yil bu yil ikinci kez GYODER GYO Komitesi’nin katkilariyla verilen GYO Ödülleri’ne de ev sahipligi yaptigi zirvede Akmerkez, ‘Pay Basina En Çok Temettü Dagitan GYO Ödülü’ne layik görüldü.

Zirvede ödül alan Akmerkez GYO Genel Müdürü Hakan Tümkaya, “Bugüne kadar Türkiye ve uluslararasi platformlarda saygin kuruluslardan aldigimiz ödüller, güçlü, kârli finansal yapimiz ve kurumsalligimiz, sirketimizin basarili büyümesindeki sürdürülebilirligi göstermektedir. Bunun yaninda, gelecege yatirim yapma ilkesiyle imza attigimiz projelerimize de hiz kesmeden devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin tam da 100’üncü yilinda hep birlikte, ülkemizi daha güçlü, daha güvenli ve daha sürdürülebilir bir gelecege tasimak adina Akmerkez GYO olarak çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Pay Basina En Çok Temettü Dagitan GYO Ödülünü kazanmasi, sirketin kârlilik ve yatirimcilarina deger sunma konusundaki basarisinin bir yansimasi olarak görülüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile