Avrupa Sampiyonu Olan Aktas Çiçeklerle Karsilandi

Avrupa Sampiyonu Olan Aktas Çiçeklerle Karsilandi

Malatyali milli atlet Elif Naz Aktas, Avrupa Sampiyonu oldu. Aktas, çiçeklerle karsilandi.

Ispanya’nin Casdelldefas kentinde yapilan Biathle- Triathle Avrupa Sampiyonasinda, Malatyali milli sporcu Elif Naz Aktas U-13 Avrupa Sampiyonu oldu.

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu’nun (TMPF) milli atletlerinden, Malatya Gençlik ve Spor Il Müdürlügü bünyesindeki sporcu Elif Naz Aktas’i, antrenörler Kazim Sahin ve Fatih Tasan ’i Havaalaninda Gençlik ve Spor Il Müdürü Ebu Bekir Kayhan çiçeklerle karsiladi.

Malatya Erhaç Havaalaninda gece karsilama töreninde sporcu Elif Naz Aktas’in ailesi de bulundu. Karsilama töreni duygu dolu anlara sahne oldu.

Konu ile Ilgili bir açiklama yapan Gençlik ve Spor Il Müdürü Ebu Bekir Kayhan, basaridan dolayi sporcu ve antrenörlerini kutlayip, “Ispanya’nin Casdelldefas kentinde yapilan 18 ülkeden 340 sporcunun yaristigi Biathle- Triathle Avrupa Sampiyonasinda, sporcumuz Elif Naz Aktas U-13 Avrupa Sampiyonu olmasi bizleri çok gururlandirdi. Bizlere bu sevinci yasattigi için Ispanya’da Ay Yildizli Sanli Bayragimizi dalgalandirdigi için kendisine antrenörlerimiz Kazim Sahin ve Fatih Tasan’i ve ailesini tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile