Haberler Son Dakika: Taksim'de Patlama oldu!

Haberler Son Dakika: Taksim'de Patlama oldu!

Taksim'de patlama anı ardından yaşanan tüm gelişmeler. Canlı bomba patlama anı güvenlik kameralarında yer aldı. Taksim'de yaşanan patlama ile ilgili son dakika gelişmeler...Taksim'deki saldırıyı gerçekleştiren canlı bombanın fotoğrafları basına dağıtıldı.

Taksim'de patlama anı ardından yaşanan tüm gelişmeler. Canlı bomba patlama anı güvenlik kameralarında yer aldı. Taksim'de yaşanan patlama ile ilgili son dakika gelişmeler...Taksim'deki saldırıyı gerçekleştiren canlı bombanın fotoğrafları basına dağıtıldı.

İstanbul Taksim Meydanı'ndaki bombalı saldırıyı gerçekleştirilen kişinin fotoğrafı basına dağıtıldı. 32 kişinin yaralanmasına neden olan canlı bombanın kimliği ile ilgili ise bilgi verilmedi.Canlı bombanın İstiklal Caddesi'nden yürüyerek gelip saldırıyı gerçekleştirdiği bilgisi medyada yer almıştı.

Taksim'de saat 10.35 sularında gerçekleşen patlamada 15'i polis 32 kişi yaralanmıştı. Saldırıyı henüz bir örgüt üstlenmezken, olağan şüpheli PKK saldırıyla ilgisi olmadığını duyurdu.

İKİNCİ BİRİ YOK

Taksim'deki intihar saldırısı hakkında açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Beşir Atalay, "Konuyla ilgili çalışıyoruz. Patlamada yaralananların durumu genelde iyi" dedi. Atalay, saldırıda ikinci bir kişinini tespit edilemediğini söyledi.

Patlama ile ilgili örgüt veya kimlik açıklaması yapmayacağını söyleyen Beşir Atalay, elimizde veriler var. Olay yeri inceleme ekiplerimiz çok dikkatli çalıştılar. Elimizde bilgiler var ama bu konuda biraz daha tedbir gösteriyoruz. Acele açıklama yapmak istemiyoruz. İyice emin olduktan sonra, olayın değişik boyutları incelendikten sonra gerekli açıklama yapılacaktır şeklinde konuştu.

Saldırıda ikinci bir kişinin tespit edilmediğini söyleyen Beşir Atalay, saldırıda hedefin polis olduğunu vurguladı. Atalay şuanda gözaltında kimsenin olmadığını belirtti.

Haberler Son Dakika: Taksim'de Patlama oldu! 




KANLI PAZAR GÜNÜ NELER OLDU?

İstanbul Taksim'de patlama oldu! Taksim'de patlamanın ardından 15:23 itibariyle 5'i ağır 15 polis memuru olmak üzere 17 sivil vatandaş yaralandı.Taksim'de patlamalar ile ilgili son dakika haberler sitemizde.Taksim Meydanı'ndaki polis noktasında meydana gelen patlamada aralarında çevik kuvvet polislerinin de bulunduğu çok sayıda kişi yaralandı. İstanbul Taksim'de patlama oldu! Taksim'de patlamanın ardından olay yerine ambülanslar geldi. Taksim'de patlamalar ile ilgili gelişmeler.

Olay, saat 10.30 sıralarında Cumhuriyet Anıtı'nın yan tarafındaki polis noktasında meydana geldi. Patlamada çok sayıda çevik kuvvet polisiyle vatandaş yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edilirken, patlamanın meydana geldiği noktada parçalanmış bir kadın cesedi bulundu. Patlamayla birlikte polis Taksim Meydanı'nı adeta ablukaya aldı. Bir polis helikopteri meydanı havadan kontrol etti. Patlamada yaralanan çevik kuvvet polisleri ve vatandaşlar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Patlamaya canlı bombanın neden olduğu öne sürüldü.


Taksim Meydanı’nda çevik kuvvet ekiplerinin beklediği noktanın yakınında patlama meydana geldi. Patlamada, 9’u polis olmak üzere 15 kişi yaralandı. İntihar saldırısı ihtimali üzerinde duruluyor.

Patlama, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Taksim Meydanı’ndaki kontrol noktasında, saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Yaralıların kaldırıldığı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Olay yerinde incelemelerde bulunan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, olayla ilgili açıklama yaptı.

Yaşanan olayın çok üzücü olduğunu ifade eden Çapkın, örgüt ihtimali üzerinde henüz herhangi bir bilgi sahibi olmadıklarını söyledi. Saldırıda bir intihar eylemcisinin rol aldığına dikkat çeken Çapkın, „Canlı bomba olduğu görülüyor. Kendisi parçalanmış gördüğünüz gibi. Ceset erkek görünüyor“ dedi. İstanbul Emniyet Müdürü, canlı bombanın polis aracına girmeye çalıştığını da sözlerine ekledi.

Olayın çok üzücü olduğunu belirten Çapkın, „6′sı vatandaş, 9′u polis olmak üzere 15 yaralımız var. Şu anda bildiklerimiz bunlar. Hepimize, ülkemize geçmiş olsun. Ağır olan 2 yaralı var gibi gözüküyor. Şimdilik söyleyebileceğim bunlar” diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile