Hac'dan Dönen Milletvekili Selami Uzun İlk Ziyaretini Suşehrine Yaptı

Hac'dan Dönen Milletvekili Selami Uzun İlk Ziyaretini Suşehrine Yaptı

Sivas'ın Suşehri ilçesine gelen AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun kutsal topraklardan dönüşünde ilk ziyaretini Suşehri'ne yaparak partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Suşehri AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti eski ilçe belediye başkanı Şaban Coşkun, AK Parti eski ilçe parti başkanı Sururi Koçali tarafından karşılanan Milletvekili Selami Uzun, ilçe parti binasında kısa bir süre oturdu. Buradaki ziyaretinden sonra beraberindeki heyetle beraber Muhsin Yazıcıoğlu parkında vatandaşlar ile sohbet eden Uzun kutsal topraklardaki hac vazifelerinden anılarını paylaştı.
AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Suşehri Hükümet Konağı yeni hizmet binasının ne zaman yapılacağı hakkında bir soruya Selami Uzun, "Suşehri Hükümet Konağı gündemimizdeki bir konu. İlçe idarecileri bize yeni yapılacak hükümet konağı hizmet binasının arsasını göstersinler biz yeni hükümet konağını yapalım. Şu anda eğitim öğretime devam eden ticaret lisemizin bulunduğu arsa üzerinde çalışmalar düşünülüyor. Suşehri'nin eğitimdeki atılımlarında olduğu gibi hükümet konağının da en iyisine layık olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda hep beraber yapılacak çalışmalar ile neticelere ulaşılır. Geminbeli duble yol çalışmaları tamamlanınca Suşehri herkesin uğrak bir noktası haline gelecek" şeklinde cevap verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile