EPE İŞÇİLERİ EYLEMDE
ANKARA (A.A) - 07.09.2010 - Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde çalışan taşeron işçiler, maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle yarın da eylemlerine devam edecek.
Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) ile Dev Sağlık-İş Sendikası tarafından düzenlenen, Hacettepe Hastaneleri Yemekhanesi önünde iki gündür devam eden eylem, bugün de DİSK'e bağlı Metal-İş Sendikası yöneticilerinin katılımıyla devam etti.
Bugün saat 11.00'de bir araya gelen eylemciler, hastane yönetiminin maaşların Ramazan Bayramı'ndan sonra yatırılmasına yönelik teklifini kabul etmeyerek, eylemlerini 15.30'a kadar sürdürdü.
Mücadeleden vazgeçmeyeceklerini ifade eden eylemciler, yarın saat 07.00'de Çocuk Acil'in önünde tekrar toplanarak hastane yönetimini ve taşeron firmanın yöneticilerini protesto etmeye devam edeceklerini, maaşlarının yatmaması halinde bayramdan sonra da eylemlerini sürdüreceklerini belirtti. Yarın yapılacak eyleme, katılımcıların çocukları ve eşleriyle geleceği ifade edildi.
07.09.2010 16:44:29
Hacettepe İşçileri Eylemde Ankara
EPE İŞÇİLERİ EYLEMDE
ANKARA (A.



















